bugraaslnkya
Üye
6 köşeli yıldız tornavida, ismi böylemi tam bilmiyorum ama, telefon vb elektronik eşyaları açan bir tornavida hocam.Internetten tuş takımı aldım anahtar için benimki baya bi yıprandı ama YouTube da flan 1-2 tane videoya rast geldim. Anahtarın pilini değiştirir gibi açıp metal ekin vidasını söküyorlar. O vidayı hangi uc sökebilir. Fotoğrafta pek belli olmayabilir kamera sıkıntılı Ekli dosyayı görüntüle 57314Ekli dosyayı görüntüle 57315
Anladım hocam. Bu dediğiniz tornavidanın boyutunu tam öğrenebilsem güzel olacak hocam.6 köşeli yıldız tornavida, ismi böylemi tam bilmiyorum ama, telefon vb elektronik eşyaları açan bir tornavida hocam.
Google a arama kısmınaAnladım hocam. Bu dediğiniz tornavidanın boyutunu tam öğrenebilsem güzel olacak hocam.
Teşekkür ederim hocam. Bi bakayım İnternete olmadı tekli bulabilirsemDenedim bu açıyor hocam,
Ekli dosyayı görüntüle 57318
TorQ yazıyor kutuda, cr-v t-7 yazıyor tornavida parçasında da
Bu seti siz nereden aldınız sorması ayıpGoogle a arama kısmına
t7 torx tornavida yazınca çıkıyor
Yada setli paketler varsa onlardan alın başka zaman başka şeylere de lazım oluyor.
Arabanın tamponunu sökerken sadece bu takım bile tek başına işime yaramıştı. Bayağı eski benimki
Ekli dosyayı görüntüle 57319
Hocam baktım bende de var torQ marka ama en düşük t8 var şansa. Yarın gidip bakarım hocam. Ayriyetten ben anahtarımı yenilemek istiyorum yani anahtar kutusunu değiştirmek istiyorum şuanki kullandığım baya düştü çizildi ezildi. Bilginiz var mıdır orijinal değiştiren veya satanYapı marketlerden (tekzen yada koçtaş) biriydi,
ancak 10 sene olmuştur buna
Olabilir hocam. Malzeme kutusuna tekrar bakıcam olmazsa son çare ya alıcam yada sizin dediğiniz gibi rica edip isticemAvm ye gittiğiniz bir gün otopark girişlerindeki saat tamircilerine girin onlarda var o tornavidadan. 2 dakika işinizi görür verirsiniz.
Hocam mrb. Benim anahtar tuşları da baya bombelesti. Nereden aldınız acaba?Internetten tuş takımı aldım anahtar için benimki baya bi yıprandı ama YouTube da flan 1-2 tane videoya rast geldim. Anahtarın pilini değiştirir gibi açıp metal ekin vidasını söküyorlar. O vidayı hangi uc sökebilir. Fotoğrafta pek belli olmayabilir kamera sıkıntılı Ekli dosyayı görüntüle 57314Ekli dosyayı görüntüle 57315
N11 den aldım. Golf 7 anahtar üst basma tuşu veya golf 7 kumanda tuşu yazın çıkar.Hocam mrb. Benim anahtar tuşları da baya bombelesti. Nereden aldınız acaba?