- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Arkadaşlar merhaba, bilmediğim bir konuda sizlere danışmak istedim. J led farlarda çift mercek ile tek mercek arasındaki fark nedir, hangisi iyidir
Tek J varlar sadece fark yükseklik ayarı yapmaktadır.Çift J farlarda dinamik viraj farı bulunmaktadır,direksiyon hareketi ve hıza bağlı olarak led mercekler sağa sola hareket ederek dinamik bir aydınlatma sağlamaktadıt.Diğer adı AFS.Arkadaşlar merhaba, bilmediğim bir konuda sizlere danışmak istedim. J led farlarda çift mercek ile tek mercek arasındaki fark nedir, hangisi iyidir
Aslında fark etmez perde açıldığında uzun oluyor.Uzerinde gelen zaten iyi bisi değil.Kaliteli bir led veya Xenon iş görür.
Hocam j led çift mercekli far replika benim replikalarda afs yokTek J varlar sadece fark yükseklik ayarı yapmaktadır.Çift J farlarda dinamik viraj farı bulunmaktadır,direksiyon hareketi ve hıza bağlı olarak led mercekler sağa sola hareket ederek dinamik bir aydınlatma sağlamaktadıt.Diğer adı AFS.
O zaman bir farkı yoktur sadece arkadaşın dediği perdelem sistemiyle çalışıyordur çift j göze daha hoş geliyor bence.Bende 7.5 highline vardı o da tek j fardı orda bilgi edinmiştim.Hocam j led çift mercekli far replika benim replikalarda afs yok