Kodlqma ile olmaz dis stoptan ic stop hattina paralel hat cekmeniz gerekiyorComfordline aracıma orjinal led stop taktım ama sinyallerin bagaj tarafında kalan bölümü yanmıyor kodlama ile oluyormuş bunun ile ilğili yapan yapmayı bilen arkadaşımız var ise yardımcı olur ise sevinirim .
Orjinal led stop (Facelift) için sürücü tarafındaki bcm den Arkaya 3 kablo çekiliyor. Fark soketleri değişiyor. Kablo pin şemasından soketin uygun girişlerine bağlanıyor. Kodlanıyor. Orjinalde kolay değil bu işler. Ankara istanbul vs.. yapanlar bulunabilir. Diğer illerde bilgim yok.Comfordline aracıma orjinal led stop taktım ama sinyallerin bagaj tarafında kalan bölümü yanmıyor kodlama ile oluyormuş bunun ile ilğili yapan yapmayı bilen arkadaşımız var ise yardımcı olur ise sevinirim .
https://www.golftutkusu.com/topic/14520-golf-7ye-7-5-comfortline-led-stop-montaji/Comfordline aracıma orjinal led stop taktım ama sinyallerin bagaj tarafında kalan bölümü yanmıyor kodlama ile oluyormuş bunun ile ilğili yapan yapmayı bilen arkadaşımız var ise yardımcı olur ise sevinirim .