Yeni Macera Yeni Umutlar

gdervisoglu

Katılımcı Üye

İsim
Göktuğ D.
Çok Değerli Arkadaşlarım,

Bir süredir çok karışık duygular içerisindeyim. 28 yıllık hayatımın neredeyse tamamını geçirdiğim, büyüdüğüm kendimi bulduğum şehrim Samsun'la, ailemle, sevgilimle, dostlarımla arama mesafeler girecek. Nisan ayı sonunda THY Genel Müdürlük, İstanbul'da çalışmaya başlayacağım. Kurulu düzenimi bırakıp, hiç bilmediğim bir şehre gitme kararı gerçekten çok zordu benim için ve hala düşündükçe bir küçük sıkıntı düşüyor içime. Farklı bir şehir, farklı bir sektör, farklı insanlar..

Hem benim için, hem de ileride olmasını istediğim eşim ve çocuklarım için kabul etmem gereken bir fırsat olduğunu düşünerek aldım bu kararı.. Riskliydi. Mutlu olabilecek miyim, orada beni sevecekler mi, ben onları sevecek miyim, şehre alışabilecek miyim.. Ama kariyerimde getirecekleri yanında alınabilir bir risk olduğuna karar verdim.

Tabi ki Karadeniz'e veda etmiyorum, 2-3 sene sonra dönmek üzere belki, yola çıkacağım..

Atatürk  Havalimanı'nda yakın bir yerlerden 1+1 2+1 ev tutmayı düşünüyorum. Şirinevlere baktım, eşyalı güzel evler var.. İstanbul'da yaşayan arkadaşların da tavsiyelerine çok ihtiyacım var.

Sizlerle de paylaşmak istedim, her şey için teşekkürler..

@gdervisoglu Abim, dün konuşurken de söylemiştim, ilerisi için bu bulunmaz bir fırsat olabilir. Bu yüzden doğru kararı verdiğini düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. 

Yalnız o sonda ki ''Her şey için teşekkürler.'' cümlesi sanki bize veda ediyormuşsun izlenimi yaratmadı desem yalan olur.  :000049-medium:

Hocam çizdiğiniz yeni yolda başarılar.Yolun başında çok sıkılacak, üzülecek,geri dönmek isteyecek hatta ağlayacaksınız bile ama birsüre sonra iyiki gelmişim diyeceksiniz.ayrılıklar hayatın her döneminde var.yolunuz açık olsun.

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

Hakkınızda hayırlısı olur umarım. Yolunuz açık olsun..

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam,dilerim bu hayatınızda yeni yeni güzelliklere vesile olur

Bir süredir çok karışık duygular içerisindeyim. 28 yıllık hayatımın neredeyse tamamını geçirdiğim, büyüdüğüm kendimi bulduğum şehrim Samsun'la, ailemle, sevgilimle, dostlarımla arama mesafeler girecek. Nisan ayı sonunda THY Genel Müdürlük, İstanbul'da çalışmaya başlayacağım. Kurulu düzenimi bırakıp, hiç bilmediğim bir şehre gitme kararı gerçekten çok zordu benim için ve hala düşündükçe bir küçük sıkıntı düşüyor içime. Farklı bir şehir, farklı bir sektör, farklı insanlar..

Hem benim için, hem de ileride olmasını istediğim eşim ve çocuklarım için kabul etmem gereken bir fırsat olduğunu düşünerek aldım bu kararı.. Riskliydi. Mutlu olabilecek miyim, orada beni sevecekler mi, ben onları sevecek miyim, şehre alışabilecek miyim.. Ama kariyerimde getirecekleri yanında alınabilir bir risk olduğuna karar verdim.

Tabi ki Karadeniz'e veda etmiyorum, 2-3 sene sonra dönmek üzere belki, yola çıkacağım..

Atatürk  Havalimanı'nda yakın bir yerlerden 1+1 2+1 ev tutmayı düşünüyorum. Şirinevlere baktım, eşyalı güzel evler var.. İstanbul'da yaşayan arkadaşların da tavsiyelerine çok ihtiyacım var.

Göktuğ hocam hayırlı olsun, gerçekten zor bir karar vermişsin, ama biliyor musun en zor kısmı yani karar verme sürecini geçmişsin, bundan sonrası bir tek işlerin planladığın gibi gitmesi, o da olur inşallah, İstanbul güzel şehir, dünyada tek, sorunları yok mu var tabi, ama çok seveceksin, belki evlenir buraya yerleşirsin, tatillerde de memlekete gidersin... bu şehrin bir büyüsü var, ben mesela ileride yaşamımın büyük kısmını izmirde geçirmeyi düşünüyorum ama istanbuldan tamamen kopamam, mutlaka gider gelirim, burada da yaşarım...

Allah Yolunu açık etsin Değerli Göktuğ Hocam.

Bazen bazı fırsatlar hayatta bir kez gelir...

Böylesi bir şeydir umarım.

Zor bir karar haklısınız.. Ne kadar zordur bilirim alıştığınız düzeni bırakıp gitmek. 

Ama iyi olacak her şey eminim ki.. Türkiye'de marka bir şirkette başlıyorsunuz. Yıllar sonra kariyer imkanı elde edebileceğiniz kurumsal bir şirket..

Gelir ve gider hesabı yaparken ihtiyatlı olmak en iyisi. İstanbul'da adım atmak para. Merkezi yerlerde yaşam ise ateş pahası. İstanbullu dostlarımız size yardımcı olacaklardır eminim.

Bakarsınız orada karşılaşırız. Limana gidip geliyorum ben de ara ara..

@gdervisoglu Göktuğ hocam kararınız hayırlı olsun. Bana bir kasko poliçesi kesemeden gideceksiniz ya ben ona üzülüyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@gdervisoglu Hocam istanbulda yanlız değilsiniz. Geldiğiniz gibi arayın ;)  Bence eşyalı ev tutmayın. Güngören'e dahi gelebilirsiniz. İstanbulda yakınlık önemli değil. Önemli olan ulaşımı nasıl sağlarım :D  Metroya yakın bir nokta seçerseniz metor sizin için birebir olur

@gdervisoglu hocam hayirlisi olsun.umarim yeni isiniz size bol sans getirir.

Yakinlik ve ulasimin onemli oldugu gibi muhit secimide önemli ev konusunda.Şirinevler'i ben tavsiye etmem acikcasi ama yine yakin bolgelerden ve butce ne civarda ona göre tavsiye verebilirim.

Geri
Üst Alt