Aynı fikirde değilim sanırım
Foruma ne kadar çok üye kazandırıldı o kadar kâr mantığındayım ben.
Evet içerik bakımından çöpe dönüşebiliyor eski tartışılan konular tekrar yeni konu olarak karşımıza çıkabiliyor. Tekrar tekrar aynı şeyleri okumak sıkıcı olabiliyor. Özellikle de 4-5 yıllık bir üyeysek bunu bariz hissedebiliyoruz. Ama devamlılık ve daimilik olması gerektiği için sürekli bunları yaşayacağız.
Yeni katıldığım zamanı hatırlıyorum uzunca bir süre yazmamıştım konulara genelde okuyordum. Çünkü yazacak fikir belirtecek bilgim yoktu kısıtlıydı. Hatta ismimi nerde yaşadığımı ve benzeri bilgileri tanışma şeklinde sunmam bile bayağı zaman almıştı, yurtdışından yanlış aldığım medya ekranı hakkında yardım rica etmiştim geri dönüşler ilgili alakalı olmuştu. Yöneticilerden ahmetcakmak yusuf hocama özel mesajla yazdığım şeylere uzun uzun cevap almıştım.
Biraz samimi bir ortam olduğunu gördüğüm için hergün girip alakalı & alakasız herşeyi okuduğum bir yer haline dönüştü benim için. Bir çok noktada aracımda yapılacak tamir tadilat bakım vb şeylerde hem maliyet açısından yardımı dokundu, hem de yanlış şeylerin yapılmaması açısından büyük katkısı oldu.
Yeni üyelerin foruma daha sonra dönüş sıklığı nedir bilmiyorum. 10 soru soran üyeden sadece 2 si devamlılık arz etse bile bence kârdır bu. Amaç yardımlaşmaksa ben her türlü buradayım, bildiğim şeyler oldukça fikir beyan etmek için ve yanlış yazdığım şeyler varsa da doğrusunu öğrendiğimde düzeltmek için buradayım.