Kurt Knispel
Üye
Araç kitli iken yaklaştığınızda kumandayı algılar ve otomatik kilidi açar, tam tersi durumda uzaklaşırken ise otomatik kitlemez kapı koluna dokunmaniz gerekir kitlemesi için, bnce onuda yapsa iyi olurdu. Biraz eksik kalmış
Sorunun cevabı bence sizde; deneme yöntemiyle ile birkaç farklı seçeneği uğraşa uğraşa bulup bizi de aydınlatabilirsinizEkli dosyayı görüntüle 57714Merhaba,
Bu özelliğin tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Bilen var mıdır? Kitapçıkta detay göremedim.
“Uzaklaşma durumunda aracın kilid. aç”
Çok teşekkürler ben de yazan ifadeyi çok saçma bulup bir Türkçe hatası olabileceğini düşünmeye başlamıştım.Bende yeni caddy var golf 8 ile aynı alt yapıya sahip olduğu söyleniyor onun için bu konuda şunu söyleyebilirim ben daha önce de denemiştim bu ayarı şimdi yine denedim. Ayar aktif olduğunda araç kilitliyken araca tahminen 1m yaklaşınca kapı kilitleri otomatik açılıyor başka da hiç bir özelliği yok. Bu ayar kapalı olduğu zamanlarda dahi bazen araca yaklaşınca kapılar açılıyor dikkatli olmak gerekir pek sağlıklı bir sistem değil gibi geldi bana, belki de benim araçta öyledir yine de tedbirli olmak gerekir. Zaten Türkçe tercüme yanlış yazılmış. Uzaklaşırken değil, "Yaklaşırken aracın kilidini aç" olması gerekir.
Üstteki mesajımda ingilizcesi var.Dili İngilizce yapıp ekran görüntüsü atar mısınız?
Üstteki mesajları okumamıştım. @Link35 arkadaşımız zaten söylemiş. Benimde Tahmin ettiğim gibi. Türkçeye yanlış çevrilmiş. Uzaklaştığında değil yakın olduğunda kilidi aç diyor. Yani Sabah işe gitmek için araca yaklaştığınızda anahtarı çıkarmadan, kapı koluna dokunmadan yakın olduğunuzda açacak anlamına geliyor. En azından çeviri de bu şekilde.Üstteki mesajımda ingilizcesi var.
Teşekkürler. Sizin de aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Burası Golf forumu olduğu için konu açıp buraya resim eklemedim.Caddy’nize taş değmesin bu arada çok beğeniyorum fotoğraflarının olduğu bir konu varsa biraz bakayım
Yanlış düşünmüşsünüz Hocam, aracınızı tanıtmak adına resimler ekleyebilirdiniz. İlla golf resimleri olacak diye bir kaide yok. (bence) Sonuçta aynı aileden bir arabanız var.Teşekkürler. Sizin de aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Burası Golf forumu olduğu için konu açıp buraya resim eklemedim.