Yapınca benim karşımdan gelmeyin lütfen.Merhaba;
park lambalarını açınca sis lambaları da yansın istiyorum.
fakat %40 şiddetinde yansın sis lambasını yakınca ise %100 yansın
bu şekilde kodlama yapabilir miyiz?
yazdığımı okusaydın karşı tarafı rahatsız etmeyecek şekilde kodlama yapacağımı anlamış olurdun.Yapınca benim karşımdan gelmeyin lütfen.
Gereksiz yere sis lambası yakan ve karşıdan gelen araçlar istisnasız nasipleniyorlar benden.
Okumadığımı nerden çıkardınız.yazdığımı okusaydın karşı tarafı rahatsız etmeyecek şekilde kodlama yapacağımı anlamış olurdun.
Araç üreticileri siste kendiliğinden yanan sis lambası yapsa en çok ben sevineceğim sanırım.sis farlarını açmanın güzel göründüğünü düşünen başka millet var mı acaba?
hele ki arka sis açanları ölsem yine anlamayacağım, geçtim güzel görünmeyi kötü görünüyor.
sensörünün önüne sis makinası koyar gene yakarlar hocamAraç üreticileri siste kendiliğinden yanan sis lambası yapsa en çok ben sevineceğim sanırım.
sis ampullerinin seviyesini park lambalarının seviyesine indirip kullanmak istiyor anladığım kadarıyla. Birçok aracta sisin yanında mevcut bölgede var. göz almalık bir durum olacağını sanmıyorum.Okumadığımı nerden çıkardınız.
Sis lambası yanacak mı, yanacak.
Gerisi teferruat.
Aynen dediğiniz gibi düşünüyorum. Sis ibaresini görünce insanlar ön yargı ile yaklaşıyor.sis ampullerinin seviyesini park lambalarının seviyesine indirip kullanmak istiyor anladığım kadarıyla. Birçok aracta sisin yanında mevcut bölgede var. göz almalık bir durum olacağını sanmıyorum.