Var o video haklısınız. Kısa olsun diye onu eklemedim. ışıklar yanmıyor zatenSelamlar, konakta yedek anahtar takılı olabilir mi ?
Videoyu kontak kısmını ekleyerek yeniden çekmelisiniz.
HahahahahahaSiz yine de akıllarda soru işareti kalmayacak şekilde videoyu yenilerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum
Bu arada bu özelliği (!) yeni modellere eklemişler galiba 2016 da böyle bir özellik/güzellik (!) yok
Hocam aramıza hoş geldinizSelamlar, konakta yedek anahtar takılı olabilir mi ?
Videoyu kontak kısmını ekleyerek yeniden çekmelisiniz.
Video eski bu sene çektimHocam video güncel mi? Bu mevsimde nerede kar kaldi merak ettim
Merhabalar hoş buldum,Hocam aramıza hoş geldiniz
Sizi tebrik ederim, konu açıldıktan 7 dakika sonra forumumuza üye olup 2 dakika içerisinde de cevap yazmışsınız.
İnternette egea ile alakalı bir şeyler yazıldıkça size bildirim mi geliyor yoksa bu bir tesadüf mü?
Serkan kardeşime teşekkür ederim, aranızda bir miktar para toplayarak egeamı değiştirmeme destek olabilirsiniz NOT: Egea can golf heyecan@Furkan
Merhabalar @egeahastası benim işyerinden egea kullanıcısı arkadaşım formun linkini ben yolladım. "bak egea'yı sat golf alalım sana" dedim. Formumuzda güzel arkadaşlar anında sorunlarına cevap da yazarlar dedim Sağolsun kendisi manidar bir isimle formumuza üye olmuş Egeayı satıp golf almak için 50 sebep adlı konuyu kendisi açacağını varsayarak aramıza hoşgeldin diyorum
Hahaha, süper@Furkan
Merhabalar @egeahastası benim işyerinden egea kullanıcısı arkadaşım formun linkini ben yolladım. "bak egea'yı sat golf alalım sana" dedim. Formumuzda güzel arkadaşlar anında sorunlarına cevap da yazarlar dedim Sağolsun kendisi manidar bir isimle formumuza üye olmuş Egeayı satıp golf almak için 50 sebep adlı konuyu kendisi açacağını varsayarak aramıza hoşgeldin diyorum