klimam soğutmuyor sizce gazımı bitti başına gelen var mı
çözüm önerisi olan var mı
çözüm önerisi olan var mı
Bostancı'da şahinler oto klima var. Mehmet bey'i bulursanız orada Mavi Golf R'ı olan Volkan gönderdi derseniz full ilgi belki tedavi ile az hasarla atlatırsınız. İşinde iyi son derece uzmanlardır. Şirkete ait audi a6 aracın 15.000 çıkan klima hasarını 2.000 tl ye orjinal parça ve doğru tespit ile kurtarmıştır.maalesef gazdan kaynaklı değilmiş sanırım kompresör bozulmuş çözümü nedir
ben alibeyköy tarafındayım bostancı bana biraz uzak avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir usta var mıBostancı'da şahinler oto klima var. Mehmet bey'i bulursanız orada Mavi Golf R'ı olan Volkan gönderdi derseniz full ilgi belki tedavi ile az hasarla atlatırsınız. İşinde iyi son derece uzmanlardır. Şirkete ait audi a6 aracın 15.000 çıkan klima hasarını 2.000 tl ye orjinal parça ve doğru tespit ile kurtarmıştır.
çoğunlukla Avrupa yakasından araçlar geliyor bilmem anlatabildim mi? Hiç başka macera aramaya gerek yok. Adama şehir dışından geliyorlar, yada klimacılar çözemedikleri arızaları bu arkadaşa yaptırıyorlar Yine de sen bilirsin.ben alibeyköy tarafındayım bostancı bana biraz uzak avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bir usta var mı