Golf'ü teslim aldığım günden beri aklımda olan ancak sürekli ihmal ettiğim kaput koruma işinde nihayet bir adım atabildim.
Öncelikle taş sekmelerine karşı tek etkili çözüm kaput maskesi. Sonrasında ise filmler geliyor.
Hiçbir nano-ultra-seramik ürün taş sekmelerine karşı etkili değil. İsterse 99H sertlikte olsun.
3M paint defender amatör kullanıma uygun sprey film.
Uygulama videosu link
Taş testi link
Kullanma klavuzu link
Ürünü boyassiden 80 tl'ye aldım.
Sırasıyla yaptığım işlemler;
- Temizlik
- Maskeleme
- İPA
- Kil
- İPA
- 3M cila
- Sprey film
Ürünün 18C üzeri sıcaklıklarda ve tozsuz ortamda uygulaması tavsiye ediliyor. Ben 10 C civarında uyguladım. Bu sebeple bir gece garajda bekletip yarın güneşe çıkaracağım.
Tam kuruma/kürleşme 1-4 gün arasında şekilleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 2978Ekli dosyayı görüntüle 2979Ekli dosyayı görüntüle 2980Ekli dosyayı görüntüle 2981
Öncelikle taş sekmelerine karşı tek etkili çözüm kaput maskesi. Sonrasında ise filmler geliyor.
Hiçbir nano-ultra-seramik ürün taş sekmelerine karşı etkili değil. İsterse 99H sertlikte olsun.
3M paint defender amatör kullanıma uygun sprey film.
Uygulama videosu link
Taş testi link
Kullanma klavuzu link
Ürünü boyassiden 80 tl'ye aldım.
Sırasıyla yaptığım işlemler;
- Temizlik
- Maskeleme
- İPA
- Kil
- İPA
- 3M cila
- Sprey film
Ürünün 18C üzeri sıcaklıklarda ve tozsuz ortamda uygulaması tavsiye ediliyor. Ben 10 C civarında uyguladım. Bu sebeple bir gece garajda bekletip yarın güneşe çıkaracağım.
Tam kuruma/kürleşme 1-4 gün arasında şekilleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 2978Ekli dosyayı görüntüle 2979Ekli dosyayı görüntüle 2980Ekli dosyayı görüntüle 2981