HaK
Üye
- İsim
- Hasan
Arkadaşlar, konu ile ilgili anketlerde araç modelleri ve üretim tarihleri bilgileri ankete dahil olmadığından ve lastik bilgileri ile eşleşmediğinden aracımızın hangi lastikle gelebileceğini tahmin edip, sonuçları analiz edebilmek çok zor, hatta imkansız. Bu nedenle araç kümesini daraltmak ve araç üretim zamanını ilave etmek Bizleri daha net sonuçlara ulaştırabilir diye düşündüm. Aynı anket ve analiz, farklı motor ve donanım seviyeleri için de uygulanabilir.
Ankete katılırken şu hususlara dikkat etmeliyiz.
Sadece belirtilen motor ve donanıma sahip araç sahiplerinin ankete katılması ve,
Lastik markası, modeli ve aracın üretim dönemini doğru olarak belirleyip işaretlemesidir.
Sonrasında anket bize belki de net doneler sunabilecektir. Tabii VW, belli bir sistemle çalışıyor ve üretimde FİFO uyguluyorsa.
Ankete ilgi gösteren ve bilgi üretmeye hevesli tüm forum ailesine şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılar...
Ankete katılırken şu hususlara dikkat etmeliyiz.
Sadece belirtilen motor ve donanıma sahip araç sahiplerinin ankete katılması ve,
Lastik markası, modeli ve aracın üretim dönemini doğru olarak belirleyip işaretlemesidir.
Sonrasında anket bize belki de net doneler sunabilecektir. Tabii VW, belli bir sistemle çalışıyor ve üretimde FİFO uyguluyorsa.
Ankete ilgi gösteren ve bilgi üretmeye hevesli tüm forum ailesine şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılar...
Moderatör tarafında düzenlendi: