Mustafa3290
Yeni Üye
Aracım 2013 bi xenon far var ben bunları u lede çevirmeyi düşünüyorum elinde taiwan u led olanlar varsa almak istiyorum
Merhaba,halogen fardan Taiwan U lede geçmeye çalışsanız anlarımda,orgiinal bi-xenon'dan taiwan fara geçmenizi tavsiye etmem.Tabiri caizse attan inip eşeğe binmek olur sırf o çok heveslenen U yansın diye.Yapmayın öyle birşey kanımca,birkere sizin aracınızda otomatik far yüksekliği var,taiwan fara geçince o özelliği kaybedeceksiniz,ayrıca en iyi replikayıda bulsanız aydınlatma kalitesi orjinal farın yerini tutmaz!Yinede karar sizin.Aracım 2013 bi xenon far var ben bunları u lede çevirmeyi düşünüyorum elinde taiwan u led olanlar varsa almak istiyorum
hocam u taktırıyorum zaten farları değiştirmeyi düşünmüyorum sadece u ledlerini alacağımU görüntüsü istiyorsanız farınıza U Led taktırın derim, 2013 model hem kirlenmiş hemde balast ampul performasnı baya düşmüştür daha önce değişmedi ise bunlar, hem açılır mercek vs temizlenir hemde U Led uygulaması yapılır, hem görüntü güzel olur hem de aydınlatmanız baya iyileşir.
Beyaz hoşuma gitmiyor hocam onu tam turuncu yaptım o şekil daha güzel oldu hoşuma gittiSarı yanan güzdüz farlarına beyaz ampulde takabilirsin. gayet güzel duruyor