Aracıma geçen hafta sıfır aldığım ön arka ate balata seti(orjinal olduğunu teyit ederek)ve ön diskleri zimmermann delikli spor olanıyla değiştirdim.Balataları değişmeden önce herhangi bir ses vs sorunum yoktu.Arkalarım azalmıştı önlerde 312 mm boyutuna geçmek için keyfi olarak değiştirdim.Ön balatalarım yarı durumdaydı aracım 23 binde.Değiştirdikten sonra başlarda gelmiyor fakat balatalar ısınınca frenler ötüyor malesef sonra kısa bir an geçiyor tekrar başlıyor.Özellikle kapalı otoparklarda yaşıyorum bu sorunu.Henüz tam olarak tespit edemedim önden mi arkadan mı geldiğini ama büyük ihtimal önden gelmekte ses.Tam durmaya yakın geliyor ses az basışımda ses yok.Aldığım firma ile görüştüm ate sese garanti vermiyor dedi tr dağıtıcısı rotaşı aradım onlarda aynı şeyi söyledi.Koskaca firma daha 2 gün geçtikten sonra iletişim kurduğum ürününün ses çıkarmasına garanti vermiyor.Bana akıl veriyorlar benimde öttü usta kenarlarını törpüledi diye.Madem bunu yapacağım ozaman neden Ate alayım bitmemiş balatayı değiştireyim.Daha önce başına gelen var mı çözüm nedir?Ben würth bir şişe balata spreyini sıktım araç soğukken bakalım çare olacak mı ilk sıkışımda yine ses geliyordu.