bugraaslnkya
Üye
2 sene önce golf 7 için golf yazılı 3D pleksi kapı eşiği aldım. Bandı baya kuvvetli ve artık arabadan sökmem lazım yıprandı. Bu bandın yapışkanı sıcak suyla çıkacağını sanmıyorum. Araca zarar vermeden çözümü var mıdır ?
Valla yaptığıma pişman oldum umarım çıkaraynı durum bende de oldu hala yapışkanı duruyor orda toz kir yapışığı duruyor her yıkamada biraz gidiyor 1 seneye temizlenir sanırım tırnakla kazıdım biraz ama uzun iş bıraktım öyle duruyor kimyasal birşey sürmek istemedim
Bunları deniyecem olmadı wd40 kullanıcamYa etiket temizleyicilerden alacaksınız detay malzemelerinden yada sentetik tiner kullanacaksınız beze sürüp.
Teşekkür ederim bilgi için umarım sorunsuz hallederimEğer malzemeyi oradan çıkarmak istiyorsanız öncelikle fön makinesiyle aradan ısıtmayı deneyin hafif hafif ısıtarak kaldırın.
Valla herkes wd40 diyor. Her soruna çözüm buluyorwd40 yakında tüp bebek tedavisinde de başarılı sonuçlar veriyor derlerse şaşırmayacağım.
Evet wd40 iş yapıcak gibi bide yapışkanda bırakmazsa çok iyi olurWd40. Spoyleri bile onunla söktüm. Altına bolca sıkıntı, esnete esnete çıkar
Geçen benzin bitmiş, wd 40 sıktık depoya benzinliğe kadar götürdü biziwd40 yakında tüp bebek tedavisinde de başarılı sonuçlar veriyor derlerse şaşırmayacağım.
hayat kurtarıcı wd40.Geçen benzin bitmiş, wd 40 sıktık depoya benzinliğe kadar götürdü bizi
(İronidir)
Kartepe'de kışın ortasında mangal ateşini yakamayan arkadaşım en son bagajdan wd40 çıkarıp wd40 la mangal yakmıştı Hala zehirlenmedik 3 sene oldu yaklaşıkwd40 yakında tüp bebek tedavisinde de başarılı sonuçlar veriyor derlerse şaşırmayacağım.