Merhaba golf 8 araba aldım ön camları tek seferde kapatırken camlar belli bir yerde durup tekrar devam ediyor. Tek seferde kapanmıyor. Bazen de tek seferde kapanıyor. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Hata mı onu da bilmiyorum.
Merhabalar ben 1 yıldır kullanıyorum aracı, bende de yapıyor ama çok nadir. yani her açma kapamada olan bir şey değil.Merhaba golf 8 araba aldım ön camları tek seferde kapatırken camlar belli bir yerde durup tekrar devam ediyor. Tek seferde kapanmıyor. Bazen de tek seferde kapanıyor. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Hata mı onu da bilmiyorum.
Evet var Doğuş otoya alırken yaptırdım ama sonradan yaptırmadım.Merhabalar ben 1 yıldır kullanıyorum aracı, bende de yapıyor ama çok nadir. yani her açma kapamada olan bir şey değil.
Tabi ben bir de bayide alırken cam filmi yaptırdığım için şüpheliyim. eğer döşemeyi sökerek yaptılarsa düzgün oturtamadılarsa eğer ondan kaynaklanabileceğini düşünüyorum.
Sizde varmı cam filmi
kapatma esnasında start stop devreye giriyor yada çıkıyor ol
Evet denedim cam kapanırken ya da açılırken motor çalışırsa oluyor. Dikkat etmemiştim burada görene kadar.Golf 8 de camı kaldırma tuşuna bastıktan sonra start stop devreye girerse yapıyor, sonrasında kaldığı yerden devam ediyor.
Merhabalar sorunu cozdunuz mu ?Merhaba golf 8 araba aldım ön camları tek seferde kapatırken camlar belli bir yerde durup tekrar devam ediyor. Tek seferde kapanmıyor. Bazen de tek seferde kapanıyor. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Hata mı onu da bilmiyorum.