U ugurglr Yeni Üye Katılım 29 Kas 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Konum Ankara İsim Uğur Güler Araç Golf MK6 16 Haz 2022 #1 Herkese merhaba, Yeni nesil OBDeleven cihazım var. Süresiz pro hesap satan varsa almak istiyorum.
Ozan_Karsavuran Üye Katılım 30 Haz 2018 Mesajlar 447 Tepkime puanı 367 Konum ABD İsim Ozan Araç A4 B9 2.0TDI Quattro + Golf 7.5 1.0 TSI DSG Comfortline 16 Haz 2022 #2 7 aydır forumdasınız, bir merhaba bile demeden hemen alım konusu açmışsınız, ilginç Kimsenin böyle bir hesabı kolayca satacağını sanmıyorum.
7 aydır forumdasınız, bir merhaba bile demeden hemen alım konusu açmışsınız, ilginç Kimsenin böyle bir hesabı kolayca satacağını sanmıyorum.
KS KS U ugurglr Yeni Üye Katılım 29 Kas 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Konum Ankara İsim Uğur Güler Araç Golf MK6 16 Haz 2022 #3 Ozan Karsavuran dedi: 7 aydır forumdasınız, bir merhaba bile demeden hemen alım konusu açmışsınız, ilginç Kimsenin böyle bir hesabı kolayca satacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... İlginiz için teşekkürler
Ozan Karsavuran dedi: 7 aydır forumdasınız, bir merhaba bile demeden hemen alım konusu açmışsınız, ilginç Kimsenin böyle bir hesabı kolayca satacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... İlginiz için teşekkürler