Frknozdmr Yeni Üye Katılım 5 Haz 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 1 Konum İstanbul İsim Furkan Araç Golf 7 18 Haz 2022 #1 Arkadaşlar gaza basmamla bu ses geliyor ve seviyesi değişmiyor. Rolantide herhangi bir ses yok. Videoyu ekledim. Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen.
Arkadaşlar gaza basmamla bu ses geliyor ve seviyesi değişmiyor. Rolantide herhangi bir ses yok. Videoyu ekledim. Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen.
MertHaktan Üye Katılım 28 May 2019 Mesajlar 365 Tepkime puanı 411 Konum İstanbul İsim Mert.HT 18 Haz 2022 #2 Frknozdmr dedi: Arkadaşlar gaza basmamla bu ses geliyor ve seviyesi değişmiyor. Rolantide herhangi bir ses yok. Videoyu ekledim. Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen. Genişletmek için tıkla ... Bu ses gelirken birisi kaputu açıp klimaya giden boruyu az bişey yukarı doğru kastırsın ses kesiliyormu deneyin yavaşça Upvote 0
Frknozdmr dedi: Arkadaşlar gaza basmamla bu ses geliyor ve seviyesi değişmiyor. Rolantide herhangi bir ses yok. Videoyu ekledim. Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen. Genişletmek için tıkla ... Bu ses gelirken birisi kaputu açıp klimaya giden boruyu az bişey yukarı doğru kastırsın ses kesiliyormu deneyin yavaşça
KS KS Frknozdmr Yeni Üye Katılım 5 Haz 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 1 Konum İstanbul İsim Furkan Araç Golf 7 19 Haz 2022 #3 Deneyeceğim teşekkür ederim. Upvote 0