50CC Motosiklet tavsiyesi

tuncer_2632

Katılımcı Üye

İsim
Golf 7.5 Atlantic Blue
Merhaba arkadaşlar, Akaryakıt zamlarından sonra aracı otoparka kapadım ilerleyen dönemde de satmak gibi bir planım var. O yüzden şehir içinde kullanacağım ayağımı yerden kessin işimi görsün diye bir motor alacağım. 50CC motorlar vergi ve sigorta olmuyor sadece ruhsat ve plaka var. Bu da beni cezbetti açıkçası motoru sıfır alıp 80CC ye çıkartacağım yada bayizden çıkartırken 80CC yapılmış şekilde almak düşüncesindeyim. Fiyat olarak 25-30 bin gibi bir bütçem var. Şu an araştırıp incelediğim iki model arasında kaldım. RKS azure 50 ve KUBA blueberry 50 modelleri hem fiyat hemde performans olarak ilgimi çekiyor. Sizinde değerli fikirlerinizi almak istedim. Özellikle tecrubeli arkadaşlar ve daha önce 50CC kullanmış arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum. Ben aslında Honda PCX125cc yada Yamaha Nmax125cc alacaktım ama bayide sıfır yok nisan ayında adımızı sıraya yazdırdık hala çıkmadı sıfır ayarında ikinci ellere 25bin tl sıfırdan daha fazla para istiyorlar :(

• Beğen
Tepkiler: SCC

Bende baktım bi ara, benzin zammından alacaksanız yarı ya düşüyor, 100 km de 6 litre ortalamam araçla, bu 50 cc likler 3 litre.
Ucuz azda güçlü derseniz incelediklerim de motolux rossi. İyi bişey olsun kaliteli malzeme enjeksiyon derseniz sym orbit 2 2021 sonrası.az yakanlarda tipi hiç hoşuma gitmeyen cup lar.

SYM, Arora, Peugeout ve Küba kullandım. SYM Orbit kaliteli ama limitörlü. 55 yapıp kalıyor. Beni çok sıkmıştı. 50'den 80'e çıkan modellerde ise (Çin malları) hepsi aynı. Bakımlarını zamanında yaptırırsanız vs hiç sorunsuz binebilirsiniz.

Arora Cappuccino 80cc tavsiye ederim, kız arkadaşıma ondan aldık ve ciddi anlamda memnunuz. Düzde 65-70 arası çıkabiliyor, bayırda 83 rekoru var :) Blueberry'de güzel motor, hangisini içiniz alırsa. RKS pazar lideri. Rewolt tavsiye etmem, yedek parça ve garanti anlamında pek arkalarında durmuyorlarmış. Arora'da tam tersi

SYM, Arora, Peugeout ve Küba kullandım. SYM Orbit kaliteli ama limitörlü. 55 yapıp kalıyor. Beni çok sıkmıştı. 50'den 80'e çıkan modellerde ise (Çin malları) hepsi aynı. Bakımlarını zamanında yaptırırsanız vs hiç sorunsuz binebilirsiniz.

Arora Cappuccino 80cc tavsiye ederim, kız arkadaşıma ondan aldık ve ciddi anlamda memnunuz. Düzde 65-70 arası çıkabiliyor, bayırda 83 rekoru var :) Blueberry'de güzel motor, hangisini içiniz alırsa. RKS pazar lideri. Rewolt tavsiye etmem, yedek parça ve garanti anlamında pek arkalarında durmuyorlarmış. Arora'da tam tersi
Evet hocam cappuccino yu epey araştırdım. İyi yorumlar var şahsen diğer 50cc liklerden daha büyük ve 2 kişi rahatlıkla seyahat edilebiliyor. Ancak sıfır bulmak imkansız neredeyse. N11 de satılıyor 39,999 tl fiyatı var orda bile 5 bin şişirmişler fiyatları. Şuan 24,500tl ye Kuba blueberry 50 Daha mantıklı gelmeye başladı. 10 gün sonra bayiye gelecek.

@tuncer_2632 Ben arabayı satıp motora geçtim. Bulunduğum bölgede 50cc olarak Mondial Revival aşırı var. Pcx mart a kadar yok diye bayi ile görüştüm ama yinede güzel ülkemin durumunu bildiğim için 600 km de olan 2022 Pcx aldım ve ailem ile kullanıyorum. Konfor, teknoloji, güvenlik ve yakıt olarak aşırı memnunum (100km/1.7lt) 50cc ne kadar 80cc olsa da motor hacminden dolayı hiç de az yakmıyor çevremde herkes aynı şeyleri söylüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Ülkeye araba gelmiyor anladık çip sıkıntısı var yok diyorlar onuda anladık da motor neden gelmiyor. Bazı yerlerde görüyorum hala 2021 model sıfır diye satıyorlar 74.500tl olan fiyatı 100 bin tl istiyorlar. Ben almam seneye mart ayında mı gelecek gelsin o zaman %50 zam gelmiş olsa bile bu motora 74,500tl+37,250tl=111.750tl ye alırım daha iyi hiç olmazsa 2023 model olur sıfır bayiden olur.

Merhaba arkadaşlar, Akaryakıt zamlarından sonra aracı otoparka kapadım ilerleyen dönemde de satmak gibi bir planım var. O yüzden şehir içinde kullanacağım ayağımı yerden kessin işimi görsün diye bir motor alacağım. 50CC motorlar vergi ve sigorta olmuyor sadece ruhsat ve plaka var. Bu da beni cezbetti açıkçası motoru sıfır alıp 80CC ye çıkartacağım yada bayizden çıkartırken 80CC yapılmış şekilde almak düşüncesindeyim. Fiyat olarak 25-30 bin gibi bir bütçem var. Şu an araştırıp incelediğim iki model arasında kaldım. RKS azure 50 ve KUBA blueberry 50 modelleri hem fiyat hemde performans olarak ilgimi çekiyor. Sizinde değerli fikirlerinizi almak istedim. Özellikle tecrubeli arkadaşlar ve daha önce 50CC kullanmış arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum. Ben aslında Honda PCX125cc yada Yamaha Nmax125cc alacaktım ama bayide sıfır yok nisan ayında adımızı sıraya yazdırdık hala çıkmadı sıfır ayarında ikinci ellere 25bin tl sıfırdan daha fazla para istiyorlar :(
Motolux Rossi 50cc Tavsiye ederim diğerlerine göre en performanslı 50 cc . 2 defa aldık kullandık çok memnun kaldık. etrafımda 3-4 kişi benden sonra alanlar oldu. Fabrikasyon Güçlendirilmiş versiyonları resmiyette 50 cc olsa da 80-100 cc gücünde olabiliyor.
,Ben buradan almıştım, malum sarı site linki buyrun
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ayar-led-dijital-ekran-alarm-786371612/detay/

Geri
Üst Alt