Arka kalorifer yönlendirme parçasını nereden bulabilirim

gkhnclk

Katılımcı Üye

İsim
gökhan
Araç
golf 7
Merhaba arkadaşlar parçanın ismini tam olarak bilmiyorum resimden anlaşılır umarım . Bana bu hava yönlendirme ızgaraları üzerindeki metalik el ile tutmaya yarayan kulplar lazım nereden bulabilirim. Teşekkürler

Ekli dosyalar

• F3762BCE-4C7D-46A2-8E2C-2127EE3C8C93.jpeg
    F3762BCE-4C7D-46A2-8E2C-2127EE3C8C93.jpeg
    282.4 KB · Görüntüleme: 19

Benimde kırık çubuk yok bende arıyorum

bulursanız yazın lütfen parça ismi nasıl geçiyor acaba bilginiz var mı

Detaylı bir temizlik yapmadıysanız ve yeni kırıldıysa koltuğun altında paspasın dibinde bir yerlerde olabilir. Ama tamiratı fazlaca işçilik istiyor, forumda bir iki detaylı konu vardı bunun hakkında. Aynı parça benim aracımda da kırık, parça da bardaklıkta duruyor. İçinde parça kodu yazıyorsa araca indiğimde bakıp paylaşırım buradan. İsmi “havalandırma ızgarası yönlendirme kolu” olarak geçiyordu kullanım kılavuzunda.

Detaylı bir temizlik yapmadıysanız ve yeni kırıldıysa koltuğun altında paspasın dibinde bir yerlerde olabilir. Ama tamiratı fazlaca işçilik istiyor, forumda bir iki detaylı konu vardı bunun hakkında. Aynı parça benim aracımda da kırık, parça da bardaklıkta duruyor. İçinde parça kodu yazıyorsa araca indiğimde bakıp paylaşırım buradan. İsmi “havalandırma ızgarası yönlendirme kolu” olarak geçiyordu kullanım kılavuzunda.
Paylaşırsanız çok sevinirim.

bende de birtanesi kırık yönlendirme yapmıyor....sorun edilecek şey degil

Benimde arkalar aracı aldığımda yoktu sanırım ya arkaya binenler ayağıyla kırıyorlar ortaya oturunca yada yıkamada gidiyor.Aliexpressten o kısmın usb ve type c li olan modelini alıp değiştirmiştim geçen sene.Daha işlevsel oldu en azından.

Ekli dosyalar

• A3658BE0-D56B-4425-81A9-69981D86B2CB.png
    A3658BE0-D56B-4425-81A9-69981D86B2CB.png
    628.6 KB · Görüntüleme: 18
Benimde arkalar aracı aldığımda yoktu sanırım ya arkaya binenler ayağıyla kırıyorlar ortaya oturunca yada yıkamada gidiyor.Aliexpressten o kısmın usb ve type c li olan modelini alıp değiştirmiştim geçen sene.Daha işlevsel oldu en azından.
Çok güzelmiş elektirik bağlantısı sorun oldumu stabil çalışıyor mu peki ürünün linkini paylaşabilirmisiniz

Geri
Üst Alt