125 ps den yazılımla kaça çıktı hocam, benimde 1.2 tsi 105 ps manuel var arada düşünüyorum ama çekiniyorumÖncelikle iyi bayramlar.Cahilliğime verin gruba yeni katıldım.aracım comfortline 1.4 tsi manuel 5 opsiyonel paket mevcut . Sürüş konfor,ışık paketi park yağmur sensörleri 17 Madrid jant.stepne de Orjinal jant+lastik . Tek bir kusuru çarpışma tampon,sis farı,ve far kırıldı. Km 106 binde şuan.aracı 2015 kasım ayında sıfır km (125 hp ) satın almıştım.Tek arızası klima kompresörü oldu. Ve benzin göstergesinde yeni bir anormallik var yaptırmadım henüz.
125<145 e çıktı.fakat motordan motora fark ediyormuş 1.2 lerde daha fazla artış olabilir.valla ben de orjinali bozma taraftarı değildim ama en ufak sıkıntıda eskiye dönersin diyerek ikna etti beni.şükür sorun yaşamadım şu ana kadar.Çekiş performans gayet iyi.Ama yüksek devirde kullanınca yazılımsız halinden daha fazla yakıt tüketiyor.125 ps den yazılımla kaça çıktı hocam, benimde 1.2 tsi 105 ps manuel var arada düşünüyorum ama çekiniyorum
Yani alt devirler yazılımla canlanmış oluyor. Ben 1.2 tsi n devir çevirmesini bi 1.6 ya göre daha güçlü buluyorum ama arada alt devirlerde yokuşta özellikle cansız olabiliyor vites küçültebiliyorum125<145 e çıktı.fakat motordan motora fark ediyormuş 1.2 lerde daha fazla artış olabilir.valla ben de orjinali bozma taraftarı değildim ama en ufak sıkıntıda eskiye dönersin diyerek ikna etti beni.şükür sorun yaşamadım şu ana kadar.Çekiş performans gayet iyi.Ama yüksek devirde kullanınca yazılımsız halinden daha fazla yakıt tüketiyor.
Özellikle yokuş çekiç gücü bariz fark ediyor.Daha özgüvenli performans sağlıyor.ben acaba 20 hp ne kadae fark edebilir ki diye düşünürken beklediğimden fazlasını gördümYani alt devirler yazılımla canlanmış oluyor. Ben 1.2 tsi n devir çevirmesini bi 1.6 ya göre daha güçlü buluyorum ama arada alt devirlerde yokuşta özellikle cansız olabiliyor vites küçültebiliyorum
Güle güle kullanın aracınızı maşallah diyelim.Özellikle yokuş çekiç gücü bariz fark ediyor.Daha özgüvenli performans sağlıyor.ben acaba 20 hp ne kadae fark edebilir ki diye düşünürken beklediğimden fazlasını gördüm
Güle güle kullanın aracınızı maşallah diyelim.
Yalnız yokuşlarda sizi daha rahat hissettiren beygir artışı değil torkun yükselmesidir. Beygir artışı son süratta farkeder. Yüke yokuşa gelince
Güle güle kullanın aracınızı maşallah diyelim.
Yalnız yokuşlarda sizi daha rahat hissettiren beygir artışı değil torkun yükselmesidir. Beygir artışı son süratta farkeder. Yüke yokuşa gelince tork
teknik ayrıntıyı pek bilmiyorum doğrudur. Nacizane görüşürüm yazılım öyle korkulacak bir uygulama değil ama güvenilir bir yere yaptırmak şartÖzellikle yokuş çekiç gücü bariz fark ediyor.Daha özgüvenli performans sağlıyor.ben acaba 20 hp ne kadae fark edebilir ki diye düşünürken beklediğimden fazlasını gördüm