Herkese merhaba. 2011 Audi A3 1.2 TFSI aracımın artık yaşlanmasından dolayı, sıfır araç bulma fırsatı yakaladığım için hiç aklımda yokken cuma günü Golf 1.0 e-TSI Life sahibi oldum. Aracı İstanbul'da bulduğum için gelip aracı alıp İzmir'e geri döndüm. Model renk vs seçim şansım olmadı, bana aracın bu dediler tamam dedim Öncelikle full klima açık araç 4.7 ortalama ile İzmir'e geldi. Genel olarak bu değer beni baya mutlu etti. İlk izlenim olarak da bana gayet keyifli bir sürüş deneyimi yaşattı. Acaba audi sonrası nasıl hissederim diye düşündüm ama gayet konforlu geldi bana ve ek olarak tabiki yeni araca binmek bambaşka Tabii oraya kadar gelmiş iken Ender elektronik'de 2 opsiyon değişimi yaptırmak istedim. Katlanır ayna ve led ön panjur. Aracın teslim tarihi, ender elektronik'te aynı güne randevu almak, parçaların sipariş gününe yetişmesi vs baya stresli bir süreç oldu ama hepsi denk geldi ve opsiyonları Ender'de taktırdım. Sonrasında ise İzmir'e döndüm. Şu an için daha 2 gün oldu ama aracımdan memnunum. Kısa süreçte aracıma yaptırmak istediklerim var. Sonrasında istediim gibi olacak ve inşallah keyifle bineceğim aracıma. Aşağıda neler yaptım. Neler istiyorum listesini koyuyorum. Sizlerin de tecrübesi ile yapacaklarım ile ilgili belki güzel fikirler alabilirim.
- Katlanır Ayna
- Led Panjur
- Llumar cam filmi (ön cama özel bir film varmış UV etkili ondan emin değilim)
- PPF kaput kaplama
- Valencia 17 inch jantlar
- R line ön ve arka tampon
- (Belki ilerde) MIB3 sistem
Son düzenleme: