Kesinlikle hocam. Hem ucuz hemde kolay olacaktır.Öyleyse geriye tek bir işlem kalıyor ibre ve kadran kağıtlarını eski göstergeye nakletmek
Hocam merhabalar, ürün ikinci el olsa dahi ender elektronikle görüşebilirsiniz. Ben ikinci el hayalet ekran taktım. Sorunsuz çalışıyor. Km sizin aracınız da az olmasi gerekiyor sadece ileri alınabiliyor.Merhabalar 2014 golf 1.4 tsi highline aracıma gösterge panelini sevdiğim için 7R gösterge paneli aldım ama kodlaması tanıtılması nasıl olacak bununla ilgili bilgi bulamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Yeni kadran düşük km de benimki yüksek km de yeni kadranın km yi yükseltmem lazımHocam merhabalar, ürün ikinci el olsa dahi ender elektronikle görüşebilirsiniz. Ben ikinci el hayalet ekran taktım. Sorunsuz çalışıyor. Km sizin aracınız da az olmasi gerekiyor sadece ileri alınabiliyor.
Aynen bu işlem yapılabiliyorYeni kadran düşük km de benimki yüksek km de yeni kadranın km yi yükseltmem lazım
Hayalet için tam 11 ay görüşmediğim elektronikçi kalmadı doğrusu. Ama sonunda aldığınız zevk buna değecekVw nin ikinci el kadran için onay vermediğini söylüyor çoğu elektronikçi enderle görüşmek en doğrusu mavi ibre uğruna çektiğimiz çile
Hayırlısı olsun hocam, ben de şimdi headup display düşünüyorumAynen ufak çaplı retrofit işlemler yapıyorum aracımı seviyorum rengi mavi bu işi çözünce 150 lik turbo alıp hibrite çevirme planım var sonrasında dump valve gerekirse intercooler büyütme vs
Vag com la eski km durumunu bakacaksin mesela aracin ekrani degistirmeden 30000 de yeni taktigin ekran 5000 deMerhabalar 2014 golf 1.4 tsi highline aracıma gösterge panelini sevdiğim için 7R gösterge paneli aldım ama kodlaması tanıtılması nasıl olacak bununla ilgili bilgi bulamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim