Jant renk önerisi?

cihat54

Yeni Üye
İsim
Cihat
IMG_20220715_230540_129.jpg
Merhaba iyi forumlar.Aracı aldığım da jantta çizik vs çok vardı gün geçtikçe canımı sıkmaya başladı CNC işlemi için 4.5 bin TL istediler biraz fazla gibi geldi jantların güncel değeri 9 bin TL civarı.Piona black e boyamak istiyorum ancak nasıl duracağı hakkın da hiç bir fikrim yok aracımın tavanı ve aynaları da aynı şekilde kaplatacağım sizce jant bu renge uygun mu ?

Ekli dosyalar

• IMG_20220318_085732.jpg
    IMG_20220318_085732.jpg
    172.7 KB · Görüntüleme: 22

Sadece gümüş kısımlar için üzerinden boya atılamaz mı siyah kısımlar kapatılarak? Ben olsam öyle bir şey yapardım. Tamamen piano black yapıp bence jantın güzelliğini kaybettirmeyin.

Kesinlikle olumsuz görüşteyim. Siyah ve türevleri jantlarda iyi olmuyor. Görselliği detayları öldürüyor. Yolda görüyorum siyah teneke jant gibi dönuyor. Fikrim bu şekilde :)

Sadece gümüş kısımlar için üzerinden boya atılamaz mı siyah kısımlar kapatılarak? Ben olsam öyle bir şey yapardım. Tamamen piano black yapıp bence jantın güzelliğini kaybettirmeyin.
Bu şekil de ki işlem için 4.500 TL ücret istiyorlar jantın tutarı 9 bin TL İstanbul da bu işlemi gerçekleştiriyorlar bana yol+kalacak yer vs 6 bine geliyor yenisini almak daha mantıklı kalıyor

Suzuka jantlara bir bakin derim gorunum harika otesi

Piano black çok güzel durmayacaktır. Bence jantı 1000-1500 daha ucuza satarak yeni orjinal jant alın. Dijon bile alsanız piano black ten daha güzel duracaktır.

Ha simsiyah jant ha sac jant, arabaya yazık olur. Boyatsanız bile çizikler törpülenmeden atılan boya ne kadar sağlıklı olacak? Deneyimim yok ama zımparayla düzelten yerler de var, farklı yerlerden de fikir alın karar vermeden önce. Masrafa girdikten sonra @agacmalzeme hocamın dediği gibi satıp yenisini almak da mantıklı bir seçenek.

Geri
Üst Alt