Golf 7.5 stopları 7'ye uyar mı?

Asmozb

Üye
İsim
Asım
Araç
Golf 7 1.2 TSI Comfortline
Merhabalar!
7,5 tan çıkma stoplar 2013 golf 7 ye uyar mı? Soket değişimi ile uyum sağlanıyor diye söyleniyor sorun yaşar mıyız?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• 104CFA8E-BBD6-4D40-A734-AE9B9C954AC9.jpeg
    104CFA8E-BBD6-4D40-A734-AE9B9C954AC9.jpeg
    21.8 KB · Görüntüleme: 70

Forumda aratabilirseniz konusu vardı hocam, ben taktım. 2015 comf aracıma 2018 comf araçtan çıkma stopları taktım, soketler değişti, dıştan içe kablo çekildi ve kodlama yapıldı sorunsuz çalışıyor

Soket değişimi sonrası çalışıyor. İç stoplarda sinyal olmadığı için dış stoptan içe hat değişikliğide gerekmiyor. Kodlama gerekmiyor diye düşünüyorum ama emin değilim

Forumda aratabilirseniz konusu vardı hocam, ben taktım. 2015 comf aracıma 2018 comf araçtan çıkma stopları taktım, soketler değişti, dıştan içe kablo çekildi ve kodlama yapıldı sorunsuz çalışıyor
Baktım ama bulamadım siz kablo, soket ve montaj islemini kendiniz mi yaptiniz. Kartaldayım ben burda yaptirabilecegim birileri varmidir acaba ?

Merhabalar!
7,5 tan çıkma stoplar 2013 golf 7 ye uyar mı? Soket değişimi ile uyum sağlanıyor diye söyleniyor sorun yaşar mıyız?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar,aracınıza uyumludur.Ancak, soket işlemi yapmanız gerekmektedir.Dıştan içe kablo çekilmesi gerekir ve kodlama yapıldıktan sonra sorunsuz kullanabilirsiniz

Geri
Üst Alt