Merhaba, yaklaşık 1 seneir Golf 8 kullanıcısıyım. Şuana kadar beni en rahatsız eden ön panelden gelen sesler oldu. Düzgün yollarda arabada nerdeyse hiç bir gıcırdama,tıkırtı ve trim sesi yok, fakat ne zaman ki kasis için yavaşlamaya kalksam ön panelden ( havalandırma panelinden geliyor diye tahmin ediyorum ) sesler geliyor. Geçen hafta bayram dolayısıyla memlekete gittim Karadeniz'e. Bizim köy yolları virajlı ve bozuk. Bu arabayla 2. gidişimdi, geçen sene gittiğimde neredeyse hiç ses yoktu, fakat bu sene bariz bir şekilde özellikle viraj dönüşlerinde ve bozuk yolda yavaşlamaya çalıştığımda gıcırtı,tıkırtı ve ya çıt çıt diye tarif edilen sesleri çok net duydum.Bu seslerlde beni rahatsız etti açıkcası. Önümüzdeki günlerde servise götüreceğim ama bu sesler her zaman olmuyor düz yolda ve ya düzgün yolda neredeyse ses yok, hatta bazen kasis için yavaşladığımda bile ses gelmiyor. Sizce servise götürdüğümde nereyi kontrol etmelerini söyleyeyim. Sizlerin başına böyle bir olay geldi mi ? Ön havalandırma panelini incelediğimde alüminyum tarzı ses çıarabilecek bir kısımdan yapılmış, sizce bu kısımdan ses geliyor olabilir mi ?