Golf 6 bluetooth sorunu

doguyildirim_

Yeni Üye
İsim
Doğukan yıldırım
Araç
Golf 6
Arkadaşlar merhaba, golf 6 2010 model highline aracımda bluetootha bağlanamıyorum. üzerinde fabrika cıkısı orjinal teyp bulunmakta ancak sadece sd kart ve aux seçeneği aktif. bluetooth seçeneğide var ama rengi açık değil aktif değil yani. öyle bi bölme koymuşlar ama giriş yapamıyorum. biraz araştırdım bluetooth modülü taktırabilirsin dediler bu modül nedir nasıl takılır bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, golf 6 2010 model highline aracımda bluetootha bağlanamıyorum. üzerinde fabrika cıkısı orjinal teyp bulunmakta ancak sadece sd kart ve aux seçeneği aktif. bluetooth seçeneğide var ama rengi açık değil aktif değil yani. öyle bi bölme koymuşlar ama giriş yapamıyorum. biraz araştırdım bluetooth modülü taktırabilirsin dediler bu modül nedir nasıl takılır bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Parça ilave etmeniz gerekir 5k0 030 730d kullandım daha önce ayrıca kablo tesisatı ve mikrofon gerekli eliniz yatkınsa. Kendiniz yapabilirsiniz kodlama gerekmez. 1k ile başlayan üniteler de var ancak arayan isim göstermez bu üniteler.

• Beğen
Tepkiler: SCC
bu bahsettiğiniz alet aparat gibi bir şey mi birde nereye takılıyor? elim hiç yatkın değil bunu yaptırabileceğim mecbur

ben daha önce taktırdım scirocco aracıma o modülü, açtığım konularda detaylı fotoğrafları mevcut inceleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri
Üst Alt