Elektronik devirdaim mi ? Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum devridaim ve termostat değişmişti. Bu değişen devirdaim trigerin dışındaydı termosta ile birleşik olanDevirdaime de baktırmanızı tavsiye ederim, bir ihtimal ufak kaçaklar varsa trigerle beraber en çok değişen parça devirdaimdir bizim tsi araçlarda, sebebi devirdaim kronik malesef
@Ozaydin64 evet hocam bizim araçlarda devirdaim kroniktir ya ondan sebep söyledim, bir sıkıntısı kaçırması vs yoksa zaten değiştirilmez tabiki, 60 70bin kmde sorun çıkarması muhtemel bir parça olduğu için trigerle beraber devirdaim yani su pompasını değiştirenlerin olduğunu okumuştum biyerlerde ve sizin konunun altında da hatırlatmak ist
Teşekkürler hocam@Ozaydin64 evet hocam bizim araçlarda devirdaim kroniktir ya ondan sebep söyledim, bir sıkıntısı kaçırması vs yoksa zaten değiştirilmez tabiki, 60 70bin kmde sorun çıkarması muhtemel bir parça olduğu için trigerle beraber devirdaim yani su pompasını değiştirenlerin olduğunu okumuştum biyerlerde ve sizin konunun altında da hatırlatmak istedim
Hocam internette az çok bakındım da 1200,1300 tl arası değişiyor bu saydığınız parçalar işçilik baya alıyormuş arkadaşın dediği gibiDaha temin etmedim hocam. Ankara Şaşmaz da tanıdığım wv ustası var ona değiştirtmeyi düşünüyorum. Fiyat aldığımda triger+kayış+bilya+işçilik 2400 TL demişti.
Gates diye bir marka daha çıktın hocam karşıma fiyat olarak biraz daha uygun sizce nasıl?
Arkadaslar triger kayisi bir arac icin en onemli seydir vede koptugu zaman bir arac icin Cok Ama Cok masrafli bir durumdurMerhabalar,110k km 2013 1.4tsi Aracımın trigerini değiştireceğim. Triger seti- V kayısı-V bilya olarak değiştireceğim. Sormak istediğim bunlardan başka bişey değişiyor mu ?