Güzel ve komik bir örnek olmuşAnahtarsız çalıştırma varsa 10 ayda zayıflar. Pil üretilir üretilmez arabanın kumandasına da takılmadığına göre pil kaynaklı olma ihtimali çok fazla.
Gereksiz bir bilgi daha vereyim. Kumandayı saçınıza yaklaştırdığınızda açmadığı noktalarda açacaktır. Kısa süreli bir beyninizin içindeki sıvıyı anten vazifesi gördürüyorsunuz o aşamada bu işlem tüm beyin tiplerinde %100 işe yarar. Örnek veriyorum 15 metrede çekmiyor kafanıza yaklaştırın (saça değecek) düğmesine basın açar... Bu işlem saniyenin 100 de biri olan bir alanda elektromanyetik kısa dalganın su moleküllerini anten olarak kullanması ile mümkün olabiliyor (su içip karnınızla da deneyebilirsiniz) kısa vadede beyin hücrelerinze bir zarar vermeyecektir ancak devamlı yapan kişilerde uzun vadede zombiye dönüşme etkisi gözlemlenebilir.
Hocam dediklerinin tamamını demedim ama sonuç alamadım. Yarın servise götürücem bakalım. Yardımların için teşekkürler.@anextin senkronizasyon mu yeniden tanıtma mı artık ne denirse yukarıda başka yerden alıntı yaparak yaptığım şekilde denediniz mi? Düzelme olasılığı var gibi hissediyorum bi deneyin
Ayrıca araç kitapçığında da ilgili bölümü atıyorum burada başka türlü tarif edilmiş deneyin denemekten zarar gelmez bunlarla da olmazsa servis yolu gözükür artık
Rica ederim hocam keşke daha çok yardımım dokunabilseydi. Serviste ne diyecekler merak ediyorumHocam dediklerinin tamamını demedim ama sonuç alamadım. Yarın servise götürücem bakalım. Yardımların için teşekkürler.
Ok iste ayni durum Benim golf7 gti dede oldu 3-5 metre yakindan almaya baslamisti pil fegistitmeden once ucaktan acip kapatiyirduEvet yaptım