yunusk5481
Yeni Üye
2019 model golf 7,5 1.5 tsi aracım var spacer takmak istiyorum sağlam ve güvenilir marka önerileriniz nelerdir ? arkalara 15mm önlere 12 mm takma düşüncem var.
hocam sm için iletişim adresi bulamadım sitleri de yok sanırım nereden alabilirim ?sm spacers olabilir.
Merhabalar. Ben facebook messenger'den ulaşmıştım sm spacers'e (Şemsi Altunbaş). Çok zaman geçti tabi; 3 yıl önceydi. Bi deneyin şansınızı isterseniz.hocam sm için iletişim adresi bulamadım sitleri de yok sanırım nereden alabilirim ?
Merhabalar,bildiğiniz üzere grubumuzun tuning aksesuar sponsor firmasıyız.İstanbul içinde profesyonel işinin ehli,kefil olabileceğimiz ustamız mevcut.İnstagram adresi OGZSPACER.uygulama yaptığı araçları inceleyebilirsiniz. @metinkar ile direkt olarak irtibata geçebilirsiniz.Yönlendirme konusunda yardımcı olurum.2019 model golf 7,5 1.5 tsi aracım var spacer takmak istiyorum sağlam ve güvenilir marka önerileriniz nelerdir ? arkalara 15mm önlere 12 mm takma düşüncem var.
Selamlar, bende bulamadım telini ama instagramda smspacers olarak mevcuthocam sm için iletişim adresi bulamadım sitleri de yok sanırım nereden alabilirim ?
Kolay gelsin, son durum nedir acaba. Uygulama yaptınız mı?2019 model golf 7,5 1.5 tsi aracım var spacer takmak istiyorum sağlam ve güvenilir marka önerileriniz nelerdir ? arkalara 15mm önlere 12 mm takma düşüncem var.