Golf 8 life jant tavsiyesi

anextin

Yeni Üye
İsim
arda
Araç
golf 8
Merhaba,
Golf 8 life için 17 inç jant bakıyorum . Maalesef orjinal bulamadım ve bu jant konularında tecrübem yok. Benim için sıkıntı yaratmayacak araca zarar vermeyecek tavsiye edebileceğiniz jant marka ve modelleri var mıdır?

Vag grubun benzer olcudeki jantlari birbirine uyar ve orjinal olduklarından sorun teşkil etmez. Golf 8 için suan en trend model 17 Valencia. Piyasada 3 - 5 ilan var.
Dijon, Durban, dartford, sebring, Dallas, gibi modellerde golf 7-7.5 larda kullanılan ve sevilen modeller. İkinci el, çıkma satış sitelerinde ve forumumuzda ilanlar var.

Ben arac üzerine koymadan teker önüne koymadan hangi jantin daha çok yakisacagini kendi adıma karar veremem. Ornegin mallory vitrinde pek iddialı olmasada arac üzerinde çok iyi görünüyor gözüme.

Vag grubun benzer olcudeki jantlari birbirine uyar ve orjinal olduklarından sorun teşkil etmez. Golf 8 için suan en trend model 17 Valencia. Piyasada 3 - 5 ilan var.
Dijon, Durban, dartford, sebring, Dallas, gibi modellerde golf 7-7.5 larda kullanılan ve sevilen modeller. İkinci el, çıkma satış sitelerinde ve forumumuzda ilanlar var.

Ben arac üzerine koymadan teker önüne koymadan hangi jantin daha çok yakisacagini kendi adıma karar veremem. Ornegin mallory vitrinde pek iddialı olmasada arac üzerinde çok iyi görünüyor gözüme.
Hocam bu piyasadaki 3. 5 ilanı bir türlü bulamadım ben maalesef :). Oz konig hre gibi markalar hakkında fikriniz nedir

Hocam bu piyasadaki 3. 5 ilanı bir türlü bulamadım ben maalesef :). Oz konig hre gibi markalar hakkında fikriniz nedir
ORJİNAL olarak düşünüyorsanız ve beğendiğiniz modeli alabiliyorsaniz bence mükemmel markalar. Dayanıklı, hafif, daha şık, daha teknolojik.

yakın zamanda Golf 8 life aracıma valencia jant taktım. Başka sıfır bir araçtan çıkma idi. Tamamen şansıma yakaladım fırsatı. Ben almasam millet sıradaydı zaten. Konforda belirgin düşüş olmadı şu an gayet memnunum diyebilirim. İşin sırrı bol bol internette arama yapmak fırsatı yakalamak.

Arkadaşlar benim bir sorum olacak jant değişikliğinde offset için ne düşünüyorsunuz golf 8 impression aracım var kışlık lastiklerim var ve onlara jant almak istiyorum aracım fabrika çıkışlı 16 jant 17 takınca tabiki offset de değişecek bu durumda aracın yol tutuşu vs bir değişiklik olur mu golf 8 jant değişimiyle ilgili bir forumda arkadaş servise sorduğundan ve servisin 17 yada 18 inç jantların aracına uygun olmadığını söylemiş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Servisteki arkadaş saçmalamış. Yok öyle bir şey. Aynı araç style ve r line da neden 17 jant la geliyor öyleyse! Gönül rahatlığı ile değişim yapabilirsiniz

Geri
Üst Alt