Golf 7 Discovery Pro 5G6919606

xxbuyamin

Yeni Üye
İsim
Bünyamin
Araç
Golf 7
Herkese Merhaba benim bir sorum olucaktı bugün multi medya değiştirdim yani retrofit yaptım herşeyi bağladım kabloları falan filan ama ekran çalışmıyor simsiyah.FM,USB,CD çalar herşey çalışıyor sadece ekran simsiyah..Sadece medya ünitem MIB1 onuda mı MIB2 yapmam lazım yoksa discovery mediada bir sorun var.? Herkese şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• B2C9A0B5-729B-47CD-AC04-83586E9D1DDA.jpeg
    B2C9A0B5-729B-47CD-AC04-83586E9D1DDA.jpeg
    142 KB · Görüntüleme: 79
  • 80AE0E5E-DA90-4797-BBDA-312B1446A987.jpeg
    80AE0E5E-DA90-4797-BBDA-312B1446A987.jpeg
    142.7 KB · Görüntüleme: 77

Bu ekranla sadece harman mib2.5 calisir.

Sadece marka harman mı yoksa başka marka da olabilir mi örnek Delphi mib2.5 ?
hocam sadece 9.2 Ekran harman 5NA kodlu cihazla çalışır mib 2.5 diye gecer.
diğer delphi technisat vs cihazlar mib 2 diye gecer 8 inç ekranla çalışır.

hocam sadece 9.2 Ekran harman 5NA kodlu cihazla çalışır mib 2.5 diye gecer.
diğer delphi technisat vs cihazlar mib 2 diye gecer 8 inç ekranla çalışır.
Hmm sağolun hocam 12bin lira (700 Euro) sadece cihaz burda Almanya’da

Herkese Merhaba benim bir sorum olucaktı bugün multi medya değiştirdim yani retrofit yaptım herşeyi bağladım kabloları falan filan ama ekran çalışmıyor simsiyah.FM,USB,CD çalar herşey çalışıyor sadece ekran simsiyah..Sadece medya ünitem MIB1 onuda mı MIB2 yapmam lazım yoksa discovery mediada bir sorun var.? Herkese şimdiden teşekkürler.
Abi sen arayip arastirmadan neden ekran aldin sadece. Bunu satan arkadas sana soylemedimi bu senin Cihazla calismaz diye. Buna illaki baska unite olmasi gerekiyor.

Hocam bu bana hediye edildi böyle bir işe kalkışmak aklımın ucundan bile geçmiyordu denedik olmadı sizede teşekkür ederim.uygun fiyata bir ünite bulursam satın alabilirim ama şuan uygun bir ünite bulamadım ☺️☺️😄😄

Merhabalar
Mib 2,5 olmasi lagzim ekranin calisabilmesi icin

Geri
Üst Alt