fcsrn
Moderatör
Daha önce @dtkorkmaz Saygın Abiyle tanışmamız esnasında aracında rölantide ki titremeden bahsetmiştim, bizim araca göre bana fazla gelmişti. Bugün de Saygın Abi beni aradı, aklıma taktın onu dedi @EMRAH ATTS Canlı desteğim Emrah Abime danıştım hemen, sağolsun durumu dinledi, anlattı, ciddi bir problem olabileceğini, mümkünse hemen servise gitmemiz gerektiğini söyledi. bizde öyle yapıp hemen servise gittik. Usta geldi beraber araca geçtik o da farketti titremeyi. Araç cihaza bağlandı ama bir sorun görünmedi. Rölanti de suyu torpidoya koyup video çektik. !.2 TSI kullanıcıları karşılaştırma açısından benzer video çekip koyabilirse müteşekkir oluruz
Sonrasında ben yedek parçaya krom egzos uçlarını sordum, tek çıkış için 60 civarı bir fiyatı var dendi, çift çıkışa baktı, 450TL dedi, uygunu yok mu bunun deyince malesef cevabını aldım. Ekran kararması sorunu yaşıyormuş Saygın Abi onu da sorduk ama henüz güncelleme gelmediğini söylediler. Mirrorlink olayını da sorduk, Ustayla görüşürken telefonla konuştuğum için tam anlayamadım o mevzuyu, Saygın Abi daha net bilgi verecektir o konu da.
Bu arada @alper32 Alper Abi, Orka'nın servisi konusunda haklıymışsın, ilgi alaka çok zayıf. Ekran kararması için güncelleme bile gelmemiş daha bayiye.
Sonrasında ben yedek parçaya krom egzos uçlarını sordum, tek çıkış için 60 civarı bir fiyatı var dendi, çift çıkışa baktı, 450TL dedi, uygunu yok mu bunun deyince malesef cevabını aldım. Ekran kararması sorunu yaşıyormuş Saygın Abi onu da sorduk ama henüz güncelleme gelmediğini söylediler. Mirrorlink olayını da sorduk, Ustayla görüşürken telefonla konuştuğum için tam anlayamadım o mevzuyu, Saygın Abi daha net bilgi verecektir o konu da.
Bu arada @alper32 Alper Abi, Orka'nın servisi konusunda haklıymışsın, ilgi alaka çok zayıf. Ekran kararması için güncelleme bile gelmemiş daha bayiye.