Golf7654321
Üye
- İsim
- Ahmet
Herkese merhabalar uzun bir aradan sonra. Çok şükür tıp eğitimim bitti doktor olarak çıktık fakülteden yoğunluktan dolayı hiç bakamaz olmuştum foruma.
Sahip olduğum araç 2014 model 2014 aralık çıkışlı 1.2 TSI Golf 7 Midline Plus manuel şanzıman 80500 KM. Zamanında arabamı değiştirmek istemiş fakat elimde hazır nakit olmadığından dolayı parça parça elime para geçtikçe retrofit yapmıştım. Şimdiki düşüncem ise arabayı elden çıkartıp daha büyük bir araca geçmek. Arabamı çok seviyorum zevkime göre güzelce doldurdum fakat küçük gelmeye başladı artık bu yüzden değiştirmek istiyorum.
Araçla ilgili şöyle sorularım var (Tüm fotoğrafları konu sonuna ekleyeceğim) :
1) Araçta şu an iç donanım olarak sonradan eklenen
Hayalet ekran (Piano black trimli)
Forumca aliexpressten aldığımız 6.5 inç carplayli multimedya ( Gri trimli)
Yine forumca aldığımız logo geri görüş kamerası.
Zülal abimden temin ettiğim midline plus araçlar için olan far-yağmur sensörü.
Orjinal servis lisanslı hız sabitleyici.
Ayak altı led aydınlatma 4 koltuk için de.
Yarı karbon aliexpressten aldığımız direksiyon kılıfı.
2) Dış donanım olarak da eklenen
17 inç orjinal MADRİD jantlar.
Golf 7.5 tipi çift j ön kayar ledler.
Golf 7.5 tipi kayar stoplar.
Highline panjur.
R line marşpiyel.
GTI Çift egzos difüzor.
GTI 4 parçalı spoiler.
Krom cam çıtaları
Krom ayna kapakları
Solargard cam filmi mevcut.
Dış donanımların hepsini çin değil tayvan üretimi dediğimiz kaliteli ürünlerden almıştım forumumuz sağolsun bu yüzden hiç sorun çıkartmadılar bana 2.5 senedir.
Şu an araçta şöyle sorunlar mevcut.
- İç konsolda 3 farklı renk var. Beni hiç rahatsız etmediği için boyatmadım ya da değiştirmedim fakat yeni alıcısı beğenmeyebilir. Midline pluslarda bulunan fırçalı aliminyüm grisi , hayalet ekranın etrafındaki comfortlineda bulunan piano black ve orta multimedya çevresinde golf 7.5 midline plus grisi düz gri.
- Hayalet ekranın dili ingilizce orta multimedya yüzünden. Multimedyada sadece çince ve ingilizce seçenekleri var türkçe yok bu yüzden multimedyanın dili neyse hayalet ekranın dili de o oluyor. Türkçe yapılmıyor. Yine yeni sahibi için sorun olabilecek bir özellik.
Araçtaki bütün retrofitleri çıkarmalı mıyım? İkinci el olarak bu ürünleri satabilir miyim hayalet ekran,multimedya vs. Çünkü hayalet ekran km'si değişmiyordu yeni aracın da kmsi o civarda olması gerekiyordu eskiden bu yüzden satarken sıkıntı çıkıyordu.
İç trimleri boyatmalı mıyım? Ya da direkt aracın bu olduğu haliyle bi alıcı bulabilir miyim?
Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar. Dip not: Araba cidden kirli bugün yarın güzelce temizleticem inşallah
Sahip olduğum araç 2014 model 2014 aralık çıkışlı 1.2 TSI Golf 7 Midline Plus manuel şanzıman 80500 KM. Zamanında arabamı değiştirmek istemiş fakat elimde hazır nakit olmadığından dolayı parça parça elime para geçtikçe retrofit yapmıştım. Şimdiki düşüncem ise arabayı elden çıkartıp daha büyük bir araca geçmek. Arabamı çok seviyorum zevkime göre güzelce doldurdum fakat küçük gelmeye başladı artık bu yüzden değiştirmek istiyorum.
Araçla ilgili şöyle sorularım var (Tüm fotoğrafları konu sonuna ekleyeceğim) :
1) Araçta şu an iç donanım olarak sonradan eklenen
Hayalet ekran (Piano black trimli)
Forumca aliexpressten aldığımız 6.5 inç carplayli multimedya ( Gri trimli)
Yine forumca aldığımız logo geri görüş kamerası.
Zülal abimden temin ettiğim midline plus araçlar için olan far-yağmur sensörü.
Orjinal servis lisanslı hız sabitleyici.
Ayak altı led aydınlatma 4 koltuk için de.
Yarı karbon aliexpressten aldığımız direksiyon kılıfı.
2) Dış donanım olarak da eklenen
17 inç orjinal MADRİD jantlar.
Golf 7.5 tipi çift j ön kayar ledler.
Golf 7.5 tipi kayar stoplar.
Highline panjur.
R line marşpiyel.
GTI Çift egzos difüzor.
GTI 4 parçalı spoiler.
Krom cam çıtaları
Krom ayna kapakları
Solargard cam filmi mevcut.
Dış donanımların hepsini çin değil tayvan üretimi dediğimiz kaliteli ürünlerden almıştım forumumuz sağolsun bu yüzden hiç sorun çıkartmadılar bana 2.5 senedir.
Şu an araçta şöyle sorunlar mevcut.
- İç konsolda 3 farklı renk var. Beni hiç rahatsız etmediği için boyatmadım ya da değiştirmedim fakat yeni alıcısı beğenmeyebilir. Midline pluslarda bulunan fırçalı aliminyüm grisi , hayalet ekranın etrafındaki comfortlineda bulunan piano black ve orta multimedya çevresinde golf 7.5 midline plus grisi düz gri.
- Hayalet ekranın dili ingilizce orta multimedya yüzünden. Multimedyada sadece çince ve ingilizce seçenekleri var türkçe yok bu yüzden multimedyanın dili neyse hayalet ekranın dili de o oluyor. Türkçe yapılmıyor. Yine yeni sahibi için sorun olabilecek bir özellik.
Araçtaki bütün retrofitleri çıkarmalı mıyım? İkinci el olarak bu ürünleri satabilir miyim hayalet ekran,multimedya vs. Çünkü hayalet ekran km'si değişmiyordu yeni aracın da kmsi o civarda olması gerekiyordu eskiden bu yüzden satarken sıkıntı çıkıyordu.
İç trimleri boyatmalı mıyım? Ya da direkt aracın bu olduğu haliyle bi alıcı bulabilir miyim?
Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi forumlar. Dip not: Araba cidden kirli bugün yarın güzelce temizleticem inşallah