2015 Golf 7 Bagaj Kilidi Bozuldu

OSCAR_WILD

Üye
İsim
Fatih
Merhaba,
Dun aracin bagaj kilidi bozuldu.Ariza linkdekinin aynisi.
Bagaj kapagi kitlenmiyor.Biraz araştirdigimda bagaj kapagi icerisindeki mekanizmanin bozuldugunu farkettim.Parcanin degisimi gerekiyor (birkac yerde de bozuk kilidin tamir edilebildigini gordum).
Bu sıkıntıyı yasayan baska arkadaslar var mı aranizda?
Yetkili servise gitsem ne fatura cikarirlar,bugun pazar dugundan icime sinen bir oto kilitciye gosteremedim. Fikri olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim.
İstanbul Ümraniye tarafindayim.Bu tarafta ozel servis tavsiyesi de olur.
(Belki arac yasindan oturu servis bir miktar indirim yapar diye umut ediyorum)

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Mekanizmanın içinde bulunan bir dişlinin bozulması sonucu kilit çalışmıyor. Kendim açtım baktım tamir etmeye çalıştım hatta ama yapıştırıcı tutmadı. Volkswagen kalitesine yakışmayacak derecede kalitesiz parçalar kullanılmış kilit mekanizmasının içinde. Orjinal kilit için 2 bin küsur fiyat istediler bende gitti çıkma parça alıp takmıştım.

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Mekanizmanın içinde bulunan bir dişlinin bozulması sonucu kilit çalışmıyor. Kendim açtım baktım tamir etmeye çalıştım hatta ama yapıştırıcı tutmadı. Volkswagen kalitesine yakışmayacak derecede kalitesiz parçalar kullanılmış kilit mekanizmasının içinde. Orjinal kilit için 2 bin küsur fiyat istediler bende gitti çıkma parça alıp takmıştım.
Hocam, 2 bin küsur cokmus.internette farkli marka hesapli golf 7 bagaj kilitleri var.Acaba,oradan alip bir kilitcide taktirmayi dusunmek nasil olur.

Kilit mekanizma fotosu

Ekli dosyalar

• 630903A7-51CE-4323-8B3A-D50732010001.jpeg
    630903A7-51CE-4323-8B3A-D50732010001.jpeg
    61.6 KB · Görüntüleme: 18
Aynı durum geçen ay başıma geldi.Kilit bozulmuş.Orijinal 2.250 çıkma 1.750 yan sanayi 350 idi.Tamiri de oluyormuş fakat randıman vermiyormuş.İşçilik ile birlikte 400 tl yan sanayi taktırdım

Servisi aradim,parca+iscilik 2000 tl dediler.sanayide once tamiri denediler taktilar ama iyi olmadi.yan sanayi kilit ile 550 tl ye halloldu.

Geri
Üst Alt