Golf 8 Difüzör Sökümü ve Montajı

MertcanB

Yeni Üye
İsim
Mertcan
Araç
VW Golf 1.0 eTSI Life
Arkadaşlar Merhaba,

Aracımdaki mevcut difüzörü değiştirmek istiyorum. Parçayı temin edip, kendi başıma yapmam mümkün olur mu emin olamadım. Tamponu sökmeden yapılabileceğini düşünüyorum. Tecrübesi olan var mıdır?

Teşekkürler,

Hayirli olsun nette bazı yabancı videolar var. Kesinlikle son kullanıcı sokup yapabilir. Ben sanayide on tampon ile birlikte degisim yaptım. Ama difizor sökmek kolay. Alt orta tarafta iki vida var. Gerisi tamamen geçmeli tırnak mantığı. Aracin altına yatıp bakınca hersey daha net görünür. Ayrica kesinlikle tampon sökmeye gerek yok. Kolay gelsin

Hayirli olsun nette bazı yabancı videolar var. Kesinlikle son kullanıcı sokup yapabilir. Ben sanayide on tampon ile birlikte degisim yaptım. Ama difizor sökmek kolay. Alt orta tarafta iki vida var. Gerisi tamamen geçmeli tırnak mantığı. Aracin altına yatıp bakınca hersey daha net görünür. Ayrica kesinlikle tampon sökmeye gerek yok. Kolay gelsin
Çok tşekkürler bilgi için, plastik ayırma aparatları ile hallederim gibi o zaman. :)

Arkadaşlar tekrardan merhaba,

Difüzör montajını bugün gerçekleştirdik. Yetkili serviste tamponu sökmeden yarım saatlik bir işçilik ile hallettiler. Aracın çehresi cidden değişti, kesinlikle öneririm.

Ekli dosyalar

• 9BAED9DE-8EFC-4C6C-96FC-E7F047B9BF46.jpeg
    9BAED9DE-8EFC-4C6C-96FC-E7F047B9BF46.jpeg
    232.9 KB · Görüntüleme: 80
  • 43A5D9DA-E398-449D-B504-8AA73D4CC9F1.jpeg
    43A5D9DA-E398-449D-B504-8AA73D4CC9F1.jpeg
    241.4 KB · Görüntüleme: 80
Hayirlisi olsun. Difuzoru de yetkili servisten mi temin ettiniz?

Hayırlı olsun çok güzel olmuş, bende yaptırmak istiyorum ne kadara oldu. Ankarada nasıl temin edebilirim

Geri
Üst Alt