Auto hold hala çözemedim..

ugur.dogan

Katılımcı Üye

İsim
Uğur
Araç
Golf
Arkadaşlar, herkese merhaba.

Daha öncede bahsettiğim üzere şu auto holdun rampada aracı bırakmama sorununu hala çözemedim. Bu konuyla ilgili çözümleriniz nelerdir?

Hiçbir şekilde aracı rampada bırakmıyor. Düz yerde problem yok. Geri geri rampadan kalkarkende sorun yok. Araç manuel 1.2

Arkadaşlar, herkese merhaba.

Daha öncede bahsettiğim üzere şu auto holdun rampada aracı bırakmama sorununu hala çözemedim. Bu konuyla ilgili çözümleriniz nelerdir?

Hiçbir şekilde aracı rampada bırakmıyor. Düz yerde problem yok. Geri geri rampadan kalkarkende sorun yok. Araç manuel 1.2
DSG aracımda böyle bir sorunla karşılaşmadım, fakat manuel araçta acaba gaza fazla mı basmak gerekiyor? Hiç bir şekilde mi bırakmıyor acaba?

DSG aracımda böyle bir sorunla karşılaşmadım, fakat manuel araçta acaba gaza fazla mı basmak gerekiyor? Hiç bir şekilde mi bırakmıyor acaba?
Hocam valla hiçbir şekilde bırakmıyor. Baskı mı bitiyor acaba anlamadım ama o durumda düz yerde de kalkmaz diye düşündüm

Selamlar.Benim de ayni sorun başıma geldi garaja girerken.Baktim emniyet kemeri takili degil.Kemer takılı olduğunda sorun ortadan kalktı.Birde frene tam basip ekrandaki işareti gormeniz lazim sanırım.

Selamlar.Benim de ayni sorun başıma geldi garaja girerken.Baktim emniyet kemeri takili degil.Kemer takılı olduğunda sorun ortadan kalktı.Birde frene tam basip ekrandaki işareti gormeniz lazim sanırım.
Hocam bende kemerde takılı, her şey yolundayken bunlar oluyor. Çok enteresan istanbulda bir anlayam usta bulamadım şu işten. Yetkili servisin açıklaması ‘ olabiliyor’.

Ben sorunuzu tam olarak ablayamadım yardımcı olmak isterim. Bayır aşağımı bırakmıyor ?

Anladığım gibiyse bayır aşağı bırakmıyor diyorsanız az bi gaz vermeniz ya da debriyajı hafif kaldırmanız lazım.
Bu durumu yaşamamak için bayır aşağı olan yerde trafik yada ışıklardan kaynaklı sıkışıklık varsa ben otohold u kapatıyordum.
Birde otoholdun sert orta hafif modları var. Ben vcds yardımı ile bunu hafife almıştım. en ufak tepkimede bırakıyordu. Böylece otoholda da çok zarar vermediğini düşünüyorum.

Anladığım gibiyse bayır aşağı bırakmıyor diyorsanız az bi gaz vermeniz ya da debriyajı hafif kaldırmanız lazım.
Bu durumu yaşamamak için bayır aşağı olan yerde trafik yada ışıklardan kaynaklı sıkışıklık varsa ben otohold u kapatıyordum.
Birde otoholdun sert orta hafif modları var. Ben vcds yardımı ile bunu hafife almıştım. en ufak tepkimede bırakıyordu. Böylece otoholda da çok zarar vermediğini düşünüyorum.
Rampa yukarı bırakmıyor

• Beğen
Tepkiler: Rx7
Yetkili serviste güncelleme yaptırın benim sorunum öyle çözülmüştü

Bugün il dışına çıkıcam bayrampaşadayım bende. İsterseniz haftaya o ayarı yapabiliriz.

Yetkili servise gittiğinizde elektronik fren sistemiyle ilgili bir güncelleme yapılmış mıydı? Bu güncelleme yapıldıktan sonra auto hold da iyileşme olduğunu söyleyenler var bende yaptırmıştım ve iyileşme olduğunu hissettim diyebilirim emin değilim belki psikolojik de olabilir. Ücretsiz yapılıyor bildiğim kadarıyla bu güncelleme fırsat bulursanız yetkili servise bunun için gitmenizi tavsiye ederim

Geri
Üst Alt