IQ led matrix farlarin sonradan montaji

uguto

Üye
İsim
uğur
Araç
golf life
Merhabalar. Bununla ilgili hic bir yerde bilgi bulamadim. Bu farlar ornegin life paket araca sonradan takilabiliyor mu? Evetse zahmetli bir is mi ? Arka iq led montaji videosu cok var ama on farlar icin hic yok. Merak ettim teknolojik olarak mumkun degil mi diye? Bugun bir arac geliyordu karsidan. R line paket. Gercekten bu farlar araci farkli boyuta tasiyor

Merhabalar. Bununla ilgili hic bir yerde bilgi bulamadim. Bu farlar ornegin life paket araca sonradan takilabiliyor mu? Evetse zahmetli bir is mi ? Arka iq led montaji videosu cok var ama on farlar icin hic yok. Merak ettim teknolojik olarak mumkun degil mi diye? Bugun bir arac geliyordu karsidan. R line paket. Gercekten bu farlar araci farkli boyuta tasiyor
Ben biraz araştırdım. Daha önce türkiyede böyle bir uygulama yapılmamış. Haliyle tam olarak ne yapılması gerektiğini bilen yok.
Rline ile benim life paket üzerinden elektrik kontrol ünitelerini şaseden kontrol ettirdiğimde aynı çıktı. Haliyle life pakete takılabilir. Hatrı sayılır bu işlerde türkiyede en tecrübeli firmalardan biri ile görüştüğümde, onlarda tam olarak işlem şudur diyemiyor ama, elektrik kontrol ünitesi aynı ise kesinlikle yapılır diyor. Tahmini montaj maliyetinin 8 10 arası tutacağını söylüyor. Parça + işcilik
Birde işin far maliyeti olacak. Sıfır almak baya bi sıkar 😅 güncel rakamı bilemiyorum ama 6 ay önce 35 bin tl idi. Şuan 45 vardır.
Çıkma da tahminen 20 ye falan bulunur. Açıkcası aklımdaki bi uygulama ama acelesi yok :) bişeyler yakalarsanız paylaşırsanız sevinirim

Geri
Üst Alt