Bence dışardan felan almayın Hocam. Fren aracın en hayati donanımı. Tampondur klima tuşudur kapı döşemesidir vs bunlar tamam ama hayati donanımlarda kaçmamak lazım bence. Servis te fazla fiyat çekmemiş zaten. 4 balata için 500 iyi rakam. Ford'da 400 küsüre değiştirmiştik bizde.Merhaba
On balatalari degistiricam ama orjinal fren balatasi taktirmayi dusunuorum serviste 500 tldedilerr on ve arka takim icin ben netten veya disardan bulup alicam sonra taktiricam tavsiyeleriniz bekliorum tesekkurler.
Hocam benim arka balatalar garanti den değişmişti. Fiyatı 275 civarı diye hatırlıyorum. Hemen hemen aynı fiyata gelir çok fark yoksa servisi tercih edin derim.Saolasn hosbulduk valla servis dedigim ozel servis yetkili servis e gitsem herlade 2 misli fiyat ceker ben sadece golfun orjinal balatasi ne kadar onu merak ettim tabi dediginiz gibi hayati bir onem tasimakta fakat butcemi de dusunmek zorundaym.
Mutlaka yetkili servis.Merhaba On balatalari degistiricam ama orjinal fren balatasi taktirmayi dusunuorum serviste 500 tldedilerr on ve arka takim icin ben netten veya disardan bulup alicam sonra taktiricam tavsiyeleriniz bekliorum tesekkurler.
@Jesi Hocam ankara gta tüm ekip olarak sizinle tanışamadık ancak sohbetlerimizde sizden bahsetmekteyiz. Geçen hatfa @ansolak ahmet hocam ve @jajaja cihan hocamla mini bir tanışma ortamı olmuş inşallah geri kalanımızla da tanışırısınız. Bu arada hep söyleyim söyleyim diyorum maşallahınız var araçla baya km yapıyosunuz ben aracı alalı 1 sene oldu anca yılda 6000 km yaptım. Uzun lafın kısası en kısa zamanda sizi aramızda görmek isteriz.Günaydın,hayırlı cumalar sevgili forumdaşlar.
15000 km ilk bakım sonrası ilk uzun yol denemesi yapıyorum,güzergahım Ankara Adana ve Mersin olarak gerçekleşecek Allah izin verirse.
Bakım sonrası yakıta herhangi bir etkisi olup olmadığını gözlemliyeceğim.
Saygılar.
@EMRAH ATTS