En iyi, en kötü?

ugur.dogan

Katılımcı Üye

İsim
Uğur
Araç
Golf
Selamlar arkadaşlar, iyi pazarlar.

Araçlarınızda beğendiğiniz, beğenmediğiniz özellik, kronik sorun vb. Gibi model yılı ve motorunu yanında belirterek yazmanızı rica ediyorum. Görüşlerinizi merak ettiğim için böyle bir konu açmak istedim. Ben öncelikle başlayayım.

1) 1.6 tdi cmfrt.2017 model dsg : En sevdiğim özelliği : Bassamda az yakması, Alacantra koltuklarının rahatlığı kendini iyi lüks araç sürüyormuş hissettirmesi En sevmediğim özelliği: Sürekli partikül rejenerasyon yapması. Retrofit yapılabilmesi

2) 1.2 tsi cmfrt 2014 model manuel: En sevdiğim özelliği: İstanbulda sakin kullanımlarda dizel gibi az yakması ve dizele göre daha performanslı oluşu. Manuelinin kemikli oluşu ve keyifli bir sürüş sağlaması.Dediğim gibi alacantra koltukları ve motor sesi. Ve retrofit yine yapılabilmesi
En sevmediğim özelliği: Kışın özellikle soğuklarda burçlardan gelen ses. Arkada torsiyon oluşundan dolayı virajda rahatsız edişi.

selam;

Bende 2019 1.5tsi kullanıcısıyım,
  • En sevdiğim özelliği aynı zamanda bu aracı almama vesile olan sebep motoru. istediğim zaman performans istediğim zaman ekonomi verebiliyor. ben ne kadar istersem o kadar yakıyor ben ne kadar basarsam o kadar gidiyor :)
  • En sevmediğim özelliği ufak tefek trim sorunları. Bozuk yollarda arka koltuk kilidinden gelen bir ses var her ne kadar duymamaya çalışsam da rahatsız ediyor. Ya da Ön süspansiyonlardan gelen kronik gıcırtı. bu tarz ufak tefek sorunlar üzüyor :)

Bu arada Güzel bir konu olmuş

selam;

Bende 2019 1.5tsi kullanıcısıyım,
  • En sevdiğim özelliği aynı zamanda bu aracı almama vesile olan sebep motoru. istediğim zaman performans istediğim zaman ekonomi verebiliyor. ben ne kadar istersem o kadar yakıyor ben ne kadar basarsam o kadar gidiyor :)
  • En sevmediğim özelliği ufak tefek trim sorunları. Bozuk yollarda arka koltuk kilidinden gelen bir ses var her ne kadar duymamaya çalışsam da rahatsız ediyor. Ya da Ön süspansiyonlardan gelen kronik gıcırtı. bu tarz ufak tefek sorunlar üzüyor :)

Bu arada Güzel bir konu olmuş
Hocam arka koltuk kilidi olan yere bu şifreli kilit varya bisiklet kilitleri onun plastik borusu gibi bir plastik bulup o koltuk kilidine takın ben sorunu öyle çözdüm.

Geri
Üst Alt