Golf 7 Far ve Stop Seçimi Hk. ( J - U )

Fisher Prise

Yeni Üye
İsim
Fisher Prise
Araç
Golf 7
Merhabalar, 2015 Pasifik Mavi Comf. Paket golfüm var. Aracımın halojen farları ile stoplarını değiştirmek istiyorum ancak kararsız kaldım. Aslında Aracımın kasasının üst paket orjinal farının U olduğunu ve stopunun hücresel şekilde yanan highline led stopu olduğunu biliyorum ancak daha güzel gözükeceğini düşündüğümden ( Replika )7.5 Highline Led Stop ile J far takmak istiyorum. J Led Farda klasik krom ve J çizgileri kırmızılı olmak üzere kendi içinde iki seçenek var. Krom olanı alırsam panjurdaki krom çizgi ile bütünleştiğinden panjuru değişmeme gerek kalmayacak iken içi kırmızı J led alırsam panjur çizgisinin tamamlanması için kırmızı çizgili GTİ veya R panjur alacağım. Anlatmak istediklerimi umarım anlatabilmişimdir aracımın ve düşündüğüm farların fotoğraflarını bırakıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Screenshot_20220826-171902_Chrome.jpgScreenshot_20220826-171909_Chrome.jpgScreenshot_20220825-222538_Facebook.jpgScreenshot_20220826-171810_Chrome.jpgimages (3).jpeg

Bu da benim aracım ;

20220426_182922.jpg

Foruma hoşgeldiniz.

Zevkler renkler meselesi tartışmaya kapalı ama şahsi fikrim, aracı geliştirirken hedef kendi kasasının en üst versiyonu olmalı. Pasifik mavinin (hastasıyım) mk7’ye has bir renk olduğunu bildiğim için 7,5 aksesuarı (far, stop vs.) benim gözümde sırıtıyor. J fara niyetliyseniz ve komple GTI dönüşüm fikriniz yoksa kırmızı far + panjur sade kalacaktır, klasik versiyon daha uyumlu bir görüntü verebilir.

Ben de aracımı 1 senedir R line’a çevirme niyetindeyim. Araç highline ama mevcut birkaç R line dokunuşu bile geri kalanı tamamlayamadığım için beni huzursuz ediyor. :)

Foruma hoşgeldiniz.

Zevkler renkler meselesi tartışmaya kapalı ama şahsi fikrim, aracı geliştirirken hedef kendi kasasının en üst versiyonu olmalı. Pasifik mavinin (hastasıyım) mk7’ye has bir renk olduğunu bildiğim için 7,5 aksesuarı (far, stop vs.) benim gözümde sırıtıyor. J fara niyetliyseniz ve komple GTI dönüşüm fikriniz yoksa kırmızı far + panjur sade kalacaktır, klasik versiyon daha uyumlu bir görüntü verebilir.

Ben de aracımı 1 senedir R line’a çevirme niyetindeyim. Araç highline ama mevcut birkaç R line dokunuşu bile geri kalanı tamamlayamadığım için beni huzursuz ediyor. :)
Taiwan malı dediklerinden kayar sinyalli krom J far, 7.5 Highline kayar stop ve aynalar için kayar sinyalli led sipariş ettim bakalım.

Facebook ta birkaç grupta sponsor olmuş tanınan bir arkadaştan aldım, bugün kargoladı. Krom J7 far takımı 5700 ₺ , kayar sinyalli 7.5 highline stop 4900 ₺ , ayna kayar ledi 700₺

aynı fiyata sem tuning'den de fiyat alabiliriz belki de daha ucuza :)

Muayene den geçmiyor yapmanın anlamı yok

Geri
Üst Alt