Replika J far Buğulanma Ve Hava Kanalı Hk.

Fisher Prise

Yeni Üye
İsim
Fisher Prise
Araç
Golf 7
20220904_234853.jpg

Merhabalar 2015 comfortline golf 7 aracıma taiwan replika J far taktırdım ancak buğu yapıyor ve uzun süre geçmiyor aldığım yere sordum farın hava kanalını açtırmamışsınızdır dedi facebookta bir satıcıdan almıştım. Bu konuda bilgisi olan varmı mümkünse fotoğraf ile hava kanalının nasıl açılacağını gösterebilecek

Ekli dosyalar

• IMG_2318.JPG
    IMG_2318.JPG
    100.7 KB · Görüntüleme: 49
Farları söktürecek kadar kötü olduysanız artık orjinale döneyim diyorsanız su içeriye almayacak şekilde 1mm matkap ucuyla bir yerinden delin sadece 1 delik. Oradan içerdeki buharlaşan hava çıkacaktır. (not ilerde 1-2 sene içerisinde toz vs. girer son çaredir yazdığım.

Farları söktürecek kadar kötü olduysanız artık orjinale döneyim diyorsanız su içeriye almayacak şekilde 1mm matkap ucuyla bir yerinden delin sadece 1 delik. Oradan içerdeki buharlaşan hava çıkacaktır. (not ilerde 1-2 sene içerisinde toz vs. girer son çaredir yazdığım.
Eğer son çare olarak bunu düşünürseniz bile deldiğiniz yerin üzerine sünger yapıştırmayı unutmayın. :)

2 gün önce taktırdım hocam sıfır montaj bir kez buğu yaptı geçti oda

Geri
Üst Alt