Golf 7 Stoplardan Su Akması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cengiz74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cengiz74

Katılımcı Üye

İsim
cengiz
Merhaba arkadaşlar
Şiddetli yağmurlarda park halindeyken bagaj kapağıni açtığımda sağ veya sol stoplardan ince su akıyor.nerden su almış olabilir fikri olan var mı ya da çözümü nedir tesekkurler

Stoplar daha önce söküldü mü? Uzakdoğu mu? Aracın arkadan kazası var mı? Bu sorular cevaba götürecektir.

Stoplar sokulmedi orijinal daha önce bunu yaşayan varmı çözüm nedir

Cengiz bey merhaba bende sol stopta yaşiyorum bu sorunu ve sanıyorum ki golf7 için kronik bir durum aracim ikinci el ve araç bakım kayıtlarını incelediğimde daha önce bununla ilgili bir operasyon geçirmiş gördüğüm kadarıyla

Cengiz bey merhaba bende sol stopta yaşiyorum bu sorunu ve sanıyorum ki golf7 için kronik bir durum aracim ikinci el ve araç bakım kayıtlarını incelediğimde daha önce bununla ilgili bir operasyon geçirmiş gördüğüm kadarıyla
meraba hocam,
bunun kesin bir çöüzmü yok mudur acaba? ben bagaj kapağnıın ortasında bulunan su tahliye hortumunun bağlantı yerinden şüphe ediyorum?

Açıkçası pek üstelemedim bende tabi kışın sorun olacak gibi bagaj kapağını açınca bir çay bardağı su bagajın içine giriyor vaziyette bendeki durum

Geri