Golf 8 spor yay seçimi

Kuzay

Yeni Üye
İsim
Anıl yazıcı
Merhabalar öncelikle, 2022 model 1.0 etsi golf aracım için spor yay almak istiyorum, konfor konusunda en iyi marka sizce hangisidir?

Spor ve konfor ters ilişkiye sahip gerçekler. Ne kadar spor yapacağınıza göre konfor isi değişir. Benim araştırmalarıma göre en konforlu yay eibach pro kit. Aksini iddia edenlerde var tabiki. Konfor konusunda bence dikkat edilmesi gereken kac inc jant ve kaç yanak lastik takacak olmanız. Birde yaylarin düşürme oranları var. 30-35 mm den daha çok düşürecek yayda bence konfor falan olamaz. :)
Neticede ben eibach pro kit diyorum

Spor ve konfor ters ilişkiye sahip gerçekler. Ne kadar spor yapacağınıza göre konfor isi değişir. Benim araştırmalarıma göre en konforlu yay eibach pro kit. Aksini iddia edenlerde var tabiki. Konfor konusunda bence dikkat edilmesi gereken kac inc jant ve kaç yanak lastik takacak olmanız. Birde yaylarin düşürme oranları var. 30-35 mm den daha çok düşürecek yayda bence konfor falan olamaz. :)
Neticede ben eibach pro kit diyorum
Teşekkür ederim cevabınız için, istediğim 3-3.5 cm arasında düşüş olması. Orjinal 17 inç jant ebatıyla kullanacağım.

Merhabalar yay aldınız mı yorumlarınızı duymak isterim. Bende araştırma içerisindeyim

Geri
Üst Alt