tayfunmemis
Üye
Arkadaşlar merhaba 14 Model Golf 7 1.6 TDI kullanıcısıyım aracımı 1.6 TDI veya 1.4 TSI Higline cam tavan DGS yükletmek istiyorum . Sizce 1.6 TDI mı Yoksa 1.4TSI mı . Görüş ve kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum .
Değerlendirme için teşekkürler 1.4 tsı larda 130 dsg ve 140 dsg modeli mi var bilginiz varmıBenzin dizel yakit farki yaklasik 6 tl bu yuzden benzinli tercih ederdim
Benzinli motor sessizliginden dolayi yine benzinli tercih ederdim
partikul temizligi falan dizel pek sevmiyorum cok objektif olamayabilirim
1.4 benzinli passat kullanıyorum haftanın bir kac gunu performans cok guzel
1.4 tsi golf 7 ve 7.5 da 122/125/140 ve 150 hp var bildiğim kadarıylaDeğerlendirme için teşekkürler 1.4 tsı larda 130 dsg ve 140 dsg modeli mi var bilginiz varmı
Biraz geniş bir yorum olmuş sizinki. Hangi TSI ? Hangi Model ?tsi da yağ yakması piston kırması vs ve üsteliik bunların sıkıştırmadığın halde olmasından kaynaklı tdi derim.
hocam piston kırmayı 160 lık scirocco larda duymuştum ama golfte hiç duymadım bugüne kadar . yağ yakma konusu da ben 1.4 tsi ilk aldığımda yağ değişiminden 13/13.500 km sonra yağı kontrol edin şeklinde uyarı verdi iki kere yaptı bu aynı km’lerde yarım litre yağ ekledim bir sıkıntı olmadan 15 bine kadar yağı da kontrol ederek devam ettim son bakımda liqui molly kullanmıştım onun sonucunu göremeden sattım aracı . şimdi 1.4 tsi 7.5 aldım yağını bir sene önce değiştirdim şu an 9 bin km civarı oldu 15 binde değiştirmeyi düşünüyorum castrol kullanmıştım bakalım ne zaman uyarı verecek ve ya 15 bine kadar verecek mi. sağlıklı bakımlı tsi motorun sıkıntı yaratmayacağı kanaatindeyimtsi da yağ yakması piston kırması vs ve üsteliik bunların sıkıştırmadığın halde olmasından kaynaklı tdi derim.
Çok gerçekçi bir değer mi bu şimdi?Doğru
1.4 140 ACT motor kulkanmaktayım.
İyikide dizel almamışım dedirten bir motor seçeneği. Yakıt ve hızlanma açısından benzin turbo marka ne olursa tercihimdir.Ekli dosyayı görüntüle 60480
5 yıldır 1.4tsi kullanıyorum 150bin km yol yaptım yağ yakmadı piston kırmadı vs. hiçbir motor arızası olmadı periyodik bakımlarını yapıp kullandım gayet memnunum aldığımdan yaklaşık 11katı artmış fiyatıtsi da yağ yakması piston kırması vs ve üsteliik bunların sıkıştırmadığın halde olmasından kaynaklı tdi derim.
Yorum sizin dahda düşürebilirimÇok gerçekçi bir değer mi bu şimdi?
1.0, 1.2 , 1.4 , 1.5 hangisi olursa olsun TSI derim.Arkadaşlar merhaba 14 Model Golf 7 1.6 TDI kullanıcısıyım aracımı 1.6 TDI veya 1.4 TSI Higline cam tavan DGS yükletmek istiyorum . Sizce 1.6 TDI mı Yoksa 1.4TSI mı . Görüş ve kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum .