Hocam teşekkür ederim ama çok uzağız lokasyon olarak ya bende obdeleven var tam olarak nereye girmeliyim ben deneme yanılma ile bulmaya çalışayım olmadı.Vcds den değiştirebilirsiniz 5F'den byte bit olarak tam hatırlamıyorum ama seçenekler orda mevcut. Çanakkale yada kırklareline yolunuz düşerse halledebilirim.
Obdeleven ile 5F-Media'ya bağlanmaya çalıştığımda communication error hatası alıyorum sürekli denedim aynı sorun ile karşılaştım malesef. Bunun nedeni ne olabilir acabaObdelevenda nasıl gözüküyor bilmiyorum ama vcds de görselini eklediğim gibi bir şey olması gerekiyor 5F içerisinde. Ekli dosyayı görüntüle 60530
Kaputu acarak deneyebilirsiniz, en azindan bende oyle. Kaput acmadan kredili uygulamalari yapmiyor ve modullere girmiyor.Obdeleven ile 5F-Media'ya bağlanmaya çalıştığımda communication error hatası alıyorum sürekli denedim aynı sorun ile karşılaştım malesef. Bunun nedeni ne olabilir acaba
Yıllar önce bende aynı cihazı almıştım bir vagcomcu arkadaştan. Passat çıkıyordu ekrana sonra yanına uğradım 2 dk sürmedi değişmesi ücret de almamıştı.Merhaba aradaşlar bu cihazdan aldım ben, ekte attığım youtube görselinde görüldüğü üzere simgesel golf modeli gözükürken benim aldığım cihazda passat sembolü gözüküyor bunu nasıl değiştirebilirim bilen var mı acaba ?
Ekli dosyayı görüntüle 60529
Evet benimki de pro apk hocam belki ondan kaynaklı da olabilir.Kaputu acarak deneyebilirsiniz, en azindan bende oyle. Kaput acmadan kredili uygulamalari yapmiyor ve modullere girmiyor.
Bir de orjinal uygulamasi degil de pro apk adi altinda internetteki uygulamalari kullandigimda bazi modullere girmiyordu.
Cihazı facebook grubundaki bir satıcıdan aldım hocam bakalım kendisi ile de iletişime geçeyim de uzakta olduğu için birşey yapabilir mi bilmiyorum.Yıllar önce bende aynı cihazı almıştım bir vagcomcu arkadaştan. Passat çıkıyordu ekrana sonra yanına uğradım 2 dk sürmedi değişmesi ücret de almamıştı.
Hiç uğraşma bir vw kodlamacıya götür 2 dk da yaparlar.Cihazı facebook grubundaki bir satıcıdan aldım hocam bakalım kendisi ile de iletişime geçeyim de uzakta olduğu için birşey yapabilir mi bilmiyorum.