İstanbul'dan öneri

İsim
Uğur
Arkadaşlar merhaba. 16-17 Eylül'de İstanbul'da olacağım. Bu tarihlerde hazır gelmişken aracıma j ya da u led ön far ve arka stop seti taktırmak istiyorum. Önerebileceğiniz, işçiliği, referansları ve herşeyden önce esnaflığı iyi bi yer önerir misiniz (Avrupa yakasından)?

hocam instagram da by akıllı diye bir hesap var çok golf polo yapıyor ben daha önce 7.5 için difüzör almıştım kaliteli güzel ürün ama biraz pahalı sanırım piyasadan. yine de bir arayın görüşün isterseniz bütçenize uyarsa yaptırırsınız yeri de avrupa yakası bir de grup sponsoru sem tuning de istanbul da diye biliyorum

Son düzenleme:
Beyaz garaj Gökhan. Volkan yönlendirdi dersen indirimde yapar. İstoç'un en iyi esnafı olabilir.

Bende ByAkıllı dan almıştım Far ve Stopları, piyasadan bi tık pahalıydı ama kalite farkı fiyat farkından fazlaydı :) Gerçekten kaliteli ürün varsa halen elinde değer.

Bende ByAkıllı dan almıştım Far ve Stopları, piyasadan bi tık pahalıydı ama kalite farkı fiyat farkından fazlaydı :) Gerçekten kaliteli ürün varsa halen elinde değer.
Byakilli mallari semtuningten cekiyordu en son. Hatta bu urunleri tek bir toptanci getiriyor oradan aliniyor. Unuttum ismini fakat akilli, duzgun esnaftir.

Geri