MartinEden
Yeni Üye
Herkese selamlar, life paket aracımız 1 senesini doldurdu. Başıma şöyle bir olay geldi. Malum manevra frenleme diye bir olay var. Bazı durumlarda kurtarabiliyor ama benim araca mı özel anlamadım ama her türlü ufak tefek tümsekler de bile kafasına göre devreye girip aracı ani bir şekilde durdurabiliyor. Mesela otopark girişlerinde veya çıkışlarında bir anda tırmanış veya iniş başlar ya orada bile devreye girip aracı durduruyor. (frene basılı tuttuğum halde bile.) En son yine otopark girişinde bunu yaptı o günden sonra araçta hatalar silsilesi meydana gelmeye başladı.
Mesela geçen gün araca bindim, ilk çalıştırmada manevra frenleme devre dışı, yokuş kalkış destek devre dışı, auto hold devre dışı, yine bir kaç daha uyarı yazısı çıktı onları unuttum ama bu uyarıları verdi. 1 saat önce de hiç alakasız arka park sensörü tarzında bir uyarı çıktı ve sarı ünlem işaretiyle birlikte orada kaldı. Sonradan aracı geri vitese takınca, kamerayı falan açıp uyarı ortadan kayboldu. Gözüken uyarıların tüm fonksiyonları çalışıyor, o konuda bir hatayla karşılaşmadım ama sürekli bir uyarı ve devre dışı yazısı çıkması can sıkıcı bir hal almaya başladı.
Mesela geçen gün araca bindim, ilk çalıştırmada manevra frenleme devre dışı, yokuş kalkış destek devre dışı, auto hold devre dışı, yine bir kaç daha uyarı yazısı çıktı onları unuttum ama bu uyarıları verdi. 1 saat önce de hiç alakasız arka park sensörü tarzında bir uyarı çıktı ve sarı ünlem işaretiyle birlikte orada kaldı. Sonradan aracı geri vitese takınca, kamerayı falan açıp uyarı ortadan kayboldu. Gözüken uyarıların tüm fonksiyonları çalışıyor, o konuda bir hatayla karşılaşmadım ama sürekli bir uyarı ve devre dışı yazısı çıkması can sıkıcı bir hal almaya başladı.