Arkadaşlar merhaba
2022 İmpression golf8 sahibiyim.Aracıma katlanır ayna takmak istiyorum.Yapan arkadaşlarım bilgi paylaşımı yaparsa çok sevinirim.
Aracı bayiden aldıktan sonra kısa sürede bu hale kendim çevirdim.Montaj kodlama konusunda gerekli donanımlara sahibim.Sadece parçaları bulamadım Teşekkür Ederim...
Hangi teknik servis yapıyor, bu konuda sıkıntı yaşayan bir kaç kişi duydum, yeterli bilgiye sahip olmadıklar vs gibi.Yetkili servislerde montajını yapıyor.
selam. kapı kontrol modülü desteklemez aracınızda. bunlar değişirse tabiki yapılabilir.Arkadaşlar merhaba
2022 İmpression golf8 sahibiyim.Aracıma katlanır ayna takmak istiyorum.Yapan arkadaşlarım bilgi paylaşımı yaparsa çok sevinirim.
Golf 8' lerin tipini sevemedim bir türlü ama maşallah burda çekici duruyo allah kaza bela vermesinAracı bayiden aldıktan sonra kısa sürede bu hale kendim çevirdim.Montaj kodlama konusunda gerekli donanımlara sahibim.Sadece parçaları bulamadım Teşekkür Ederim...
Doğuş otodan fiyat alınızHangi teknik servis yapıyor, bu konuda sıkıntı yaşayan bir kaç kişi duydum, yeterli bilgiye sahip olmadıklar vs gibi.