Golf 8 Katlanır Ayna

servetasl

Yeni Üye
İsim
servet
Araç
golf8
Arkadaşlar merhaba

2022 İmpression golf8 sahibiyim.Aracıma katlanır ayna takmak istiyorum.Yapan arkadaşlarım bilgi paylaşımı yaparsa çok sevinirim.

Impressionlara serviste yapılmıyor. Ahahtarsız girişin beyniyle uymuyor v.s. diyorlar. Ama yan sanayide yapıyorlar sanırım, emin değilim.

Arkadaşlar merhaba

2022 İmpression golf8 sahibiyim.Aracıma katlanır ayna takmak istiyorum.Yapan arkadaşlarım bilgi paylaşımı yaparsa çok sevinirim.

Konumu inceleyebilirsin...

Öncelikle kapı kontrol ünitesi alacaksın...

Sonu K ile bitecek...

Servisten katlanır ayna alabilirsin... kendi aynanı ve kapağını kullanacaksın...

İstanbul da ise ben montaj ve kodlamasını Ender Elektronikte yaptırdım...

Yada @İlker34 ile görüşüp işlemlerini halledebilirsin

Öncelik kapı kontrol ünitesi sağ ve sol bir takım...

TRY 1,775.53 5% İndirim | 5Q0959592K 5Q0 959 592 K 5Q0 959 593 K 5Q0959593K VW Golf MK8 A3 8Y kapı kontrol modülü
https://a.aliexpress.com/_EG9QzJ5

Ekli dosyalar

• BFC78E72-2B2E-4730-988D-487FA1D5E006.jpeg
    BFC78E72-2B2E-4730-988D-487FA1D5E006.jpeg
    416.3 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Aracı bayiden aldıktan sonra kısa sürede bu hale kendim çevirdim.Montaj kodlama konusunda gerekli donanımlara sahibim.Sadece parçaları bulamadım Teşekkür Ederim...

Ekli dosyalar

• IMG_4457.jpg
    IMG_4457.jpg
    337.9 KB · Görüntüleme: 140
Aracı bayiden aldıktan sonra kısa sürede bu hale kendim çevirdim.Montaj kodlama konusunda gerekli donanımlara sahibim.Sadece parçaları bulamadım Teşekkür Ederim...

İlandaki parça işini çözer...

Yetkili servislerde montajını yapıyor.

bende life aracıma katlanır ayna taktırdım. tavsiyem yetkili servise gidin. montaj yapıldıktan sonra aynaların altındaki aydınlatmaları kontrol ediniz. birde camların açılıp kapanmasına dikkat ediniz.

Arkadaşlar merhaba

selam. kapı kontrol modülü desteklemez aracınızda. bunlar değişirse tabiki yapılabilir.

Golf 8' lerin tipini sevemedim bir türlü ama maşallah burda çekici duruyo allah kaza bela vermesin (y)

Geri
Üst Alt