boomer81 Yeni Üye Katılım 1 Eki 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 32 Konum istanbul 216 İsim emrah Araç Golf 8 R 6 Eki 2022 #1 herkese selamlar. arkadaslar bu uyarinin nasil kapatilacagina dair bir fikri olan var mi? araci her baslattigimda tekrar karsima cıkıyor. sanirim bmw connect vb sistemler gibi turkiyede calismiyor bu baglanti. Ekli dosyalar IMG_3540.jpg 74.6 KB · Görüntüleme: 69
herkese selamlar. arkadaslar bu uyarinin nasil kapatilacagina dair bir fikri olan var mi? araci her baslattigimda tekrar karsima cıkıyor. sanirim bmw connect vb sistemler gibi turkiyede calismiyor bu baglanti.
Recep_Gul Paylaşımcı Üye Katılım 14 Tem 2018 Mesajlar 2,651 Tepkime puanı 2,939 Konum Berlin İsim Recep 7 Eki 2022 #2 Dil ayarlarında bildirim var gibi görünüyor. Ya güncelleme var yada etkinleştirmeniz gereken bir dil var. Dil ayarlarını kontrol ettiniz mi? Upvote 0
Dil ayarlarında bildirim var gibi görünüyor. Ya güncelleme var yada etkinleştirmeniz gereken bir dil var. Dil ayarlarını kontrol ettiniz mi?
KS KS boomer81 Yeni Üye Katılım 1 Eki 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 32 Konum istanbul 216 İsim emrah Araç Golf 8 R 8 Eki 2022 #3 @Recep Gül sagolasin. butun ayarlara baktim fakat cozum bulamadim bugun servise ugriycam, sonucu burda paylasirim. Upvote 0
@Recep Gül sagolasin. butun ayarlara baktim fakat cozum bulamadim bugun servise ugriycam, sonucu burda paylasirim.