İçerde kilitli kalan anahtar

uguto

Üye
İsim
uğur
Araç
golf life
merhabalar. Geçen gün araç kitli iken arka bagajı açtım. Anahtar sırt çantamda. Sırt çantamı bagaja koydum. Tam o sırada telefon geldi. Telefonla konuşurken bagaj kapağını unutup kapattım. Anahtar içerde çantamda kaldı. Sonrasında bagaj kapağı bir daha açılmadı. Kapılar da kitli. Öylece kaldım. Evin anahtarları da çantada:( Bir yakınımda allahtan evin yedek anahtarları var. Ona gittim yedek ev anahtarını aldım ordan eve gittim yedek araba anahtarını aldım da öyle açtım arabayı. Sizce bu nasıl olabiliyor. Dağda bayırda başına gelse insanın napar?
Ek Bilgi: Araç life paket yani anahtarsız giriş sistemi var.

Çilingir çağırıp kapıyı açtıracaksın, kaskon varsa ücretsiz hizmetten faydalanabilirsin.

En iyisi anahtari cepte taşımak. Benim basima boyle bir durum gelmedi ama deneyeceğim. Merak ettim

Golf 7 için kodlama vardı 27 sn gecikmeli kilitleme işlemi.

Benzer şey Golf 8 için de sağlanabiliyorsa işinize yarayabilir.

benim aslında burda yanlış olduğunu düşündüğüm şey şu; araçta anahtarsız giriş var. Anahtarın aracın içinde olduğunu algılayabiliyor araç. Yazılım neden gene de kapıyı kilitliyor?

Az once denedim durumu meraktan.

Arac on tarafinda anahtar kaldiginda hicbir sekilde kilitlemiyor. Ornegin arka kapi acik kapilari kilitledim anahtari iceride biraktim ve kapiyi kapattigimda “arac anahtari arac icinde” diye uyari vererek kapi kilitlerini aciyor geri.

Arac kilitli iken bagaji acip anahtar birakilip kapatildiginda ise 1-2 dakika kadar sureniz var. (Sureyi hesaplayamadim cunku uyari vermedi) sonrasinda bagaji kilitliyor, bahsettiginiz durum yasaniyor.

Not: aracim sizinkiyle ayni golf 8 life.
Not2: merak edenler icin bu denemeleri yaparken arac icerisinde 1 kisi biraktim 😀

Geri
Üst Alt